kártérítés azbeszt - rák miatt

péterapó # 2006.10.15. 00:03

T.gabcika !

Mielőbb forduljatok Bírósághoz.
Az azbeszt feldolgozást nem tudják letagadni.
Magnézium szilikátot meg nem tudsz a sarki ABC-ben begyűjteni.
Feldobhatsz egy húszfillérest és eldöntheted ki legyen az I.rendű,és ki a II.rendű alperes.

ui:
nem egy Heves Megyei Cégről van szó,mely az azbeszt hulladékát Apc/Jobbágyi határában szórta szét a pusztába ???

Üdv P.

Polgár légy, ne alattvaló!

dr. Várpalotai Tímea # 2006.10.09. 12:49

Kedves Gabcika!

Ezekben a perekben elég nehéz a biznyítás (de nem lehetetlen), mivel az okozati összefüggést is bizonyítani kell. Általában elég nehéz bizonyítani, hogy máshol nem járhatott azbeszt közelében. Azt gondolom, az Ön esetét megkönnyíti, hogy egyre kevesebb azbeszt van környezetünkben. Hogy tényleg érdemes-e perelni, az csak a konkrét iratokból dönthető el. (drkochtimea@mail.datanet.hu)

gabcika # 2006.09.02. 20:24

Szeretnék segítséget kérni,kártérítéssel kapcsolatban! Párom foglalkozási megbetegedése:mellhártyarák/azbeszt miatt. 2 felelős cég is van,megkerestem őket levélben,azt a választ kaptam az egyiktől: ne kezdjek velük!! Ez egy állami apparátus.....annyit tett,hogy orvos-szakértőhőz küldik majd párom.Az Antsz már kivizsgálta,és megállapította,bejelentette a betegséget!A Fodor J. mentálhigiéné is foglalkozott már velünk.A másik nem reagált! keresem az utat,lehetőséget,sajnos anyagi forrásunk a párom kezelése miatt teljesen minuszban van.Közben én is munkanélküli lettem. Ügyvédet,tanácsot,törvényt keresek,hogy kiállhassak igazunkért! Előre is köszönök minden hozzászólást,segítséget!! Gabcika