Adott 1/1 tulajdonom, ahol a bédlő az 1 év után nem hajlandó kiköltözni. Március óta semmit nem fizet. Szerződésre ráírva, tértis levél elküldve, szóban, messengeren közölve a felmondás. 1 éve áztatják az alsó lakást. Munkálatokat elkezdtem, kiszerelve a zuhanytálca, boyler kikötve, elvileg áram sincs a lakásban. De ki nem költöznek. Közös képviselő és az alsó lakó tehet valamit? Esetleg én?
Állapotos a nő, szeptemberben fog szülni. Szerintem a zuhanytálca helyén simán zuhanyoznak!
Mit tehetek?
Volt bérlő károkozása
„Mit tehetek?”
Egy csomó mindent, fehértől a szürkezónáig.
Ha felszólítottad a távozásra, és ez a határidő erdménytelenül eltelt, lakáskiürítési pert indíthatsz (gondolom, nincs közjegyző előtt vállalt egyoldalú kiköltözési nyilatkozatuk)
A vízművekkel felszereltethetsz szűkítőt. Szomjan halni nem fognak, de zuhanyozni sem.
Felújításra hivatkozva leszereled az ajtókat-ablakokat is, és elviszed. Úgy marad.
Először is: mi van a szerződésben?
A közös képvuselő ez ügyben nem illetékes.
Nos ezért sem építenek több bérlakást állami forrásból.
Bp.XIII.ker Mohács u.
Van egy rég (volt)i tanácsi bérház. Ma már olyan vegyes,... tanácsi (önkormányzati) és magán tulajdonú lakásokból áll.
A lakások szerények....majdhogy romosak, de azért lakhatók. Víz - csatorna , áram és gázmindegyikben tehát a fűtés is megoldva.
Az önkormányzati lakások bérleti díja 15 eft.
Máshol ennyiért egy gépkocsi beállóhelyet sem adnak egy városi ház udvarában.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02