Hello mindenkinek!
A kovetkezo temaban kernek segitseget.
Kozsegunkben csatornahalozat kiepitese fog tortenni.
Kb. 3 eve kezdodott a dolog,akkor minden ingatlantulajdonossal OTP szamlat nyittattak amelyre lehet befizetni a havi osszegeket amibol maj fizetik a kozmufejlesztesi hozzajarulast.Az egesz osszeg 200E Ftlesz. (Igaz a dolog ugy indult ,hogy 150E dehat ugye magyarorszagon vagyunk). Namost mivel nekem a lakoingatlanon kivul van meg egy teruletem ami ugyan belterulet,es akar haz is lehetne rajt,de nincs es mezogazdasagi muvelesre hasznalom,ezert megkerdeztem a polgarmestert,hogy erre a teruletre is kell-e hozzajarulast fizetnem? Hatarozottan azt mondta ,hogy nem.Most viszont alakult ezzel kapcsolatban egy vizugyi tarsulas vagy mi,akik a csatornazassal kapcsolatban intezik az ugyeket. Kaptam toluk egy levelet amiben kozoltek,hogy fizessem be a 200 ezret arra a bizonyos telekre. Azt szeretnem megtudni ,hogy koteles vagyok-e ezt megfizetni,illetve hogy jon egy csatorna olyan telekre amelyen nincs vezetekes viz? (es persze kut sincs) Egyaltalan koteles vagyok-e csatonat bekottetni barhova is? Termeszetesen erre a levelre is azt mondta a polgarmester,hogy „ne foglalkozzak vele,majd elintezzuk!“
En viszont attol tartok,hogy ha ra hallgatok es nemfoglalkozok vele akkor egy evmulva majd kuldenek megegy levelet de abban mar 300-at kernek mondvan hogy kesedelmi kamat megy egyebek.
Remelem,hogy erthetoen irtam le a helyzetet,es elnezest kerek az ekezetek hianya miatt.
A valaszokat elore is koszonom.