Tisztelt Szakértôk!
A segítségüket szeretném kèrni azzal kapcsolatban, hogy egy társasházban vagyok lakástulajdonos. Tavaly a lakógyûlésen a jelenlétemen kívül a lakók megszavazták azt a határozatot, melyben az általam engedéllyel a társasház tetejére szerelt 9 db napelem után fizessek 9000ft/hó "tetôhasználati" díjat (így tulajdonképpen több pénzbe kerülne a napelem mint amennyit èvente visszaigényelhetek az Émásztól). Ez is csak az irigység mûve. A lényeg, hogy idôközben többségi tulajdonos lettem és szeretném a határozatot visszamenôlegesen töröltetni. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e? A másik kèrdèsem az lenne, hogy a közös kèpviselôvel a múlt èvben egyeztettük hogy minden csekk be lett fizetve, erre azert volt szükség, mert olyan díjat tüntetett fel rèszemre, Amit már befizettem. Ezt akkor jelentettem a városi jegyzônek, aki felhívta a figyelmét a helyes díjmeghatározásra. Ezt követôen idén ismét helytelenül számol és a többi lakó részére olyan elszámolást küldött, melyben ismét szerepel a tavalyi tartozás. Ez ügyben milyen eszközzel léphetek fel a képviselô ellen? Válaszukat elôre is megköszönöm.