Jogosítványhoz elsősegélyvizsgát? Miért?


Law1 # 2003.10.14. 12:53

"mert túl sokan voltak a mindenfajta gyorstalpaló egészségügyi tanfolyam elvégzését igazoló papírral rendelkezok, néhányról kiderült, hogy levego." (világesze)

Én még Ausztriában csináltam a jogsimat, ahol mindig is kötelező volt ez az egészségügyi tanfolyam. Hidd el, hogy ez se ér többet az általad említett gyorstalpalóknál.

"nem a szaktudasodat kerdojelezik meg,csupan csak alaposak." (luca)

Véleményem szerint itt nem az alaposságról szól a történet, hanem arról, hogyan lehet több pénzt lehúzni. Nekem senki ne mondja azt, hogy ha valaki évek óta az egészségügyben dolgozik attól még ügyesebb lesz, mert résztvesz ezen a két órán.

világesze # 2003.07.18. 16:22

Azt hiszem, hogy azért hozták ezt a rendeletet, mert túl sokan voltak a mindenfajta gyorstalpaló egészségügyi tanfolyam elvégzését igazoló papírral rendelkezok, néhányról kiderült, hogy levego.

Néhány emberélet múlhat rajta, jobb, hogy komolyan veszik.


Világesze, akinek problémája akadt a jog útvesztõiben

luca # 2003.07.18. 11:20

Ha diplomas apolo vagy akkor nem esik nehezedre resztvenni egy csupán 2 oras oktatason.Sot még az orára sem kell elmenned csak vizsgazni ami 2 perc.Ne fogd fel olyan tragikusan ezt a rendeletet,nem a szaktudasodat kerdojelezik meg,csupan csak alaposak.

Nurse # 2003.07.18. 10:57

Segítség!

Egészségügyi dolgozó vagyok, föiskolát végzett diplomás ápoló.
Jogosítványt szeretnék és most hallottam, hogy valamilyen új rendelet? miatt nekem is részt kell vennem az elsösegélynújtás tanfolyamon és le is kell vizsgáznom belöle.
Eddig a szakképzett egészségügyi dolgozók diplomáját elfogadták, mostmár információim szerint csak az orvosi diplomát.
Felháborító!! Ennyit ér a szaktudásunk???
Ki hozta ezt a rendeletet?
Hol lehet ezt megtalálni, elolvasni?