Sziasztok
Én mostnézek elébe egy parkolási pernek és szeretném ha nálamnál okosabbak adnának egypár tanácsot
10 parkolási büntit akarnak rajtam behajtani,2003,03,25-2003,06,30 között az egyik esetben pont akkor vettem jegyet amikor büntették az autot,kettőesetben aznap befizettem a pót dijat,mégis tartják a markukat,(itt kérdezném meg hogy az üzem időben befizetett csekk az 18-órig jó befizetve,vagy nonstop postán 24:00-ig is elfogadható?)
egyalkalommal 4percel elöbblett befizetve,bevittem a jegyet,mégis elutasították!,(erről meg is van az átvételt igazoló fénymásolat)
illetve van még a többi ahol nem volt jegy,
Én a gépjármü üzemben tartója vagyok,ha azt mondom hogy nem én parkoltam ,de akkor sok közeli hozzátartozóm használta az autot,és nem tudom ki volt a hozzátartozók közül akkor mi van,családtagokra gondolok,(apa,anya,testvér)és ha ök azt mondják igen én használtam akkor az autot,de nem tudom hogy én voltam e az aki akkor parkolt,lehet de ne biztos,és mindenki ezt mondja a bíró elött (ÍGY nem megállapítható a a parkoló személye)akkor is az üzemben tartót fogják megbüntetni(az autó tulajdonosa mentes minden jogi köv alól,mert írtunk egy papírt róla) 2003-ban ha jól tudom még A SOFÖR VOLT A FELELÕS AZ AUTOÉRT a használat ideje alatt!(ha jól emlékszem gyorshajtást is lehetett így megúszni,ha nem volt azonosítható a képen a soför.Jogilag az akkor érvénybenlévő törvényekethasználják?
2004- év elején bementem egyszer az irodájukba és az ott lévő kisasszon(bányarém)kezébenyomtam a sok cetlimet,meg csekkemet,és 5perc rakosgatás után aztmondta,ő ezt nem csinálja meg ,mennyek vel be a központba,erre tanum is van(nem családtag,barát)Aztán sok csekket,nem az én nevemen fizettem be,de at auto rendszáma rajtavan,Persze elég vicces alakok fizették be a csekkeket,pl:(Ludvig von Beethoven,Kis Elemér,Kákalaki Akka,Lagzi Lajcsika,Miki Egér)általában rajtavan az autó rendszám,direkt nem irtam a sajátnevemen,ettől még bevanfizetve,ebbe beleköthetnek?
Tényleg van olyan hogy ha a felperes nemjelenik meg atárgyaláson,lehet kérni az ügy megszüntetését,?
Ha mondjuk én pánik beteg vagyok,azorvosom szerint vezethetek autot,és éppen akkor jött rám a pánikroham,ami eltarthat 1-2perctől-2-3-óráigis,(ezt bizonyítani is tudom.Ezesetben a parkolás baleset elhárítás szándékából jött létre,mert egyébbként nem állt szándékomban ott parkolni,
ezt figyelembe vszi a bíróság,mondjuk egy esetben?
a jövöheti lotto számok 41,55,63,68,10