Köszönöm.
Én ilyen vagyok, ha tévedek beismerem és próbálok tanulni belőle és mások elé példaként felállítani a dolgot. Ha már emiatt egy ember is nyer megérte.
Egyébként ez a törvény szabályozza az egészet:
Köszönöm.
Én ilyen vagyok, ha tévedek beismerem és próbálok tanulni belőle és mások elé példaként felállítani a dolgot. Ha már emiatt egy ember is nyer megérte.
Egyébként ez a törvény szabályozza az egészet:
Le a kalappal előtted, hogy beismered, tévedtél.
Tényleg.
Nos lezárandó a témát, kiderült, hogy nem azért büntettek meg, amit sejtettem, hanem más miatt. A kialakított parkoló öböl végén van egy alig látható rakodási zóna tábla jó magasra helyezve. Figyelmetlen voltam...... Álljon itt tanulságként esetleg másoknak is.
mindegy hétfőn bemegyek.... Azért remélem azt figyelembe veszik, hogy a postán voltam benn még és azért késtem.. Mivel ott pont a Posta miatt van kinn a 30 perces tábla. Fejleményeket leírom hátha segíthet majd másnak később.
Nincs ilyen helyeken türelmi idő. 4 perc túllépésért nyomtak nekem is 2.500.-Ft-ról csekket egy parkolóban.
Kérdésem a következő lenne. A postánál parkoltam egerben, ahol ingyenes parkoló van 30 perc kiegészítő táblával. Ahogy elő van írva 13.30-kor kitettem a kis órát az idővel az ablakba, majd 14.02 perckor megbüntettek.
3 kérdésem lenne
Köszönöm mindenkinek a választ. Balázs
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02