Ne viccelj, dehogy fogok én energiát ölni ebbe meg benzinezgetni, hogy vadásszam a hülye táblákat.
Amiket belinkeltem, azok csupán egy kb 10 perces utunk alkalmával készített fotók ...
Rendőrt meg már csak amiatt se akarok hívni, mert a frász se akar tanúskodni esetleg évekig. Ez a közutas megoldás tökéletes volt, levették, és feldobták a platóra, aztán elmentek. Az egész volt kb 1 perc. Ez se izgatna annyira, ha nem pont olyan terület lenne, aminek a kitáblázása miatt nem tudtunk máshol megállni.
Erről ennyi, hát a sok visszaélés meg már régi dolog, szerintem senkinek se kell sokat autókázni ahhoz, hogy egy csomó abszurd kitáblázásba akadjon.
- Már csak a poén kedvéért mondom, hogy azóta a vénmajom oda tett egy sorompót és lakattal lezárta :XD (Azért mennyi energiája van, mi?)
Tutira közterület, mert megérdeklődtük! Sebaj, szombat este ott maradt egy nagyobb társaság amolyan éjszakai fürdőzésre, szalonna-sütögetésre, na azok meg nem tököltek sokat, szépen lefeszegették a lakatot, a sorompó rúdját meg bevágták a vízbe :))) Jelenleg tehát ismét szabad a terep, ki tudja meddig.