gyors gondolkozas vagy szerencse mentett meg ?


rozy.hck # 2004.12.12. 21:30

Sziasztok!
Elolvastam szinte az osszes temat ebben a topicban, nem talaltam hasonlot, igy inkabb itt kerdezem meg. Tehat a tortenet:

Vezettem este haza motorral (2 sor utan, aki szokott inni az tudja, 2 sortol meg nem m1 falnak) Hajnali 3 ora, sehol senki, csak 2 rendor igazoltat a messzesegben. Persze kiszurtam, es mivel senki nem volt a lathataron sem, tuti volt, h en leszek az, akit megallitanak. Persze jart az agyam, gyorsan megaltam (a zebra utan, szepen szabalyosan) levettem a bukot stb, elpakaoltam (a rendorok persze vegigneztek) majd elkeztem tolni a motort a meroleges utcaba (tehat eltuntem a szemuk elol) Tolom tolom, es 2 utcabal arrebb latom, hogy mar varnak ram. (eltelt kb 1 perc, amig nem voltam a latoterukben)
Szokasos igazoltatas stb minden megvolt (bar nem vezettem a motort, csak toltam) Kerdezik, hogy ittam e, en persze mondtam, hogy igen, ezert tolom a motort. Ekkor neztek 1 jo nagyot, es kozoltek, hogy en nem toltam, hanem 5 perce szaltam le rola, ok ezt lattak (amugy kb 50-70meterre lehettek) Kozoltem veluk, hog ybiztos nem engem lattak, mert en emerrol jovok, es mint latjak tolom. Erre persze, jott a duma meg minden. Mar kezdtem izgulni, mikor meg megcsillogtattam a tudasom es mondtam, hogy ugye a motort tolo emer gyalogosnak szamit, es gyalogos miert ne ihatna... Meg megkerdeztem, hogy hogy nezett ki akit lattak, mire mondtah h ugy mint en. Erre mondom, hogy attol h valaki ugy nez ki, mint 1 rendor, az attol nem biztos h rendor. Ugyhogy el is kertem a jelvenyszamukat "rangjukat" stb, meg h igazoljak h ok rendorok. vegul az lett, hogy hazakisertek, azaz hazaig toltam a motort (7km) ok meg jottek mellettem. Azt hiszem megerdemeltem ezt a buntetest, viszont pl 1 jogsielvetelt sokaltam volna...
Amugy Murphy: soha nem szoktam ittasan vezetni.
Es akkor a kerdes:
TUDTAK VOLNA BIZONYITANI, HOGY EN VOLTAM AZ AKIT LATTAK, ÉS MEGBUNTHETTEK VOLNA (az ittassagot elismertem, azt nem kellett volna bizonyitani)
Nagyon kivancsi vagyok a valaszokra... Elore is koszi, ha vmi nem vilagos leirom meg1szer... lehet kicsit zavaros lett...
Udv:
Rozy

rozy.hck # 2004.12.12. 23:26

Ja es mielott lehurrogtok: tudom, hogy nem eppen a legjobb dolog volt amit tettem, csak kivancsi vagyok, hogy jol gondoltam e amit irtam. Vagy teljesen hulyeseg ?

the big cat # 2004.12.13. 16:13

Ügyesen kibújtál. Nem hiszem, hogy tudták volna bizonyítani. Mint ahogy azt se, hogy nem az alatt ittál meg egy sört, amíg nem voltál a látóterükben. Ettől függetlenül, aki szokott inni, az tudja, hogy egy fél sörtől is lelassulhat annyira a reakcióidőd, hogy simán kiírthatsz egy családot, főleg motorral, úgyhogy remélem ez volt az utolsó eset.

rozy.hck # 2004.12.13. 17:54

Koszi Cat a valaszt, igazabol ezt vartam toled :) Nem olyan reg talaltam meg a forumot, de mar regngeteg temat elolvastam, mert le szeretnem csokkenteni annak az eselyet, hogy esetleg vmiben atverjenek, es itt rengeteg hasznos dolgot olvashatok.
Viszont azt latom, hogy az 1ik "nagykutya" te vagy itt. Az ezt a valaszt vartam, az arra iranyul, hogy kapok 1 leszurast (amiben asszem teljesen igazad van)
meg 1 szer koszonom!
R.

világesze2 # 2004.12.13. 19:53

De a rendőrök megoldása se kutya, hazatolatták veled 7 kilométeren át :). Azt hiszem, erre mondják, hogy hatásos intézkedés.

világesze2 # 2004.12.13. 19:55

Saját sztori: pár éve némi szürkületben lámpa nélkül mentem. Kiszedtek a rendőrök.

  • Miért nem ég a lámpa?
  • Bocsánat elfelejtettem.
  • Jó, akkor most kap egy 500Ft-os bírságot, hogy el kelljen vele mennie a postára. Így legközelebb nem felejti el.

Azóta sem felejtettem el :).

rozy.hck # 2004.12.13. 20:23

igen... "picit" elfaradtam :)kb 1 ora volt, mire hazaertem. Aztan elbucsuztunk, es... azota sem lattam oket.