Tárgyalás elhúzása - gyermekelhelyezés

ObudaFan # 2018.04.24. 04:26

Igen. Plusz egy viszontkereset is kell a szülői felügyeletre.

Laudia # 2018.04.23. 17:31

Ezt a kérelmet akkor is benyújthatom ha az anyósnál van a felügyeleti jog? Minden vágyam hogy vissza kaphassam őket és velem maradjanak.

ObudaFan # 2018.04.23. 11:02

Meggyorsítani éppen egy ideiglenes intézkedés iránti kérelemmel lehetne valószínűleg és éppen arra alapozva, hogy nem is az édesapa neveli a gyermekeket. Annak pedig a végső söntés során is igen nagy lenne a jelentősége, hogy a per folyamán nálad legyenek a gyerekek.

Laudia # 2018.04.22. 10:50

Jó napot, kedves fórumozók!
Én abban szeretnéktanácsot kérni, hogy a férjemmel 2017.01.04-én szakítottunk és május 7én kiaraktak a közös albérletből:mondván hogy felesleges etetni való vagyok és alkalmatlan anyának.Azóta én 66km-rre lakom tőlük és a helyi gyámügy nem hajlandó foglalkozni az üggyel, 3gyermekünk van a legidősebb(8éves lesz a nyáron) nem az övé de apasági nyilatkozatott tett. De ez kissé hosszú történet így rövidre gofom. Mivel májusban kiraktak történt egy családba fogadás(anyósomnál van a felügyeleti jog mert az apa fuvarozó és csak ritkán van ott) a válás elsőnek ő adta be tavaly év augusztusában, azóta még mindig várunk hogy legyen valami. Én felhívtam a bíróságot többször is hogy mi tart ilyen sokáig, azt a tájékoztatást kaptam hogy kevés papírt adott be a férjem de mindet rosszul. Az egyik kérdésem pont ehhez kapcsolódik: szándékosan rontja e el a papírokat a férjem h ez által is húzza az időt és hogy lehet e ilyet, ha igen én felhívharom e a bíróság figyelmét erre, és hogyan tudnám meggyorsítani az ügyet? A másik kérdésem viszont az lenne hogy az által hogy a családba fogadás volt van esélyem arra hogy a gyerekeket nálam helyezzék e el. Jah és hogy hogyan tudom bebizonyítani hogy nem vagyok alkalmatlan. Anyosomék azért hivatkoznak erre mert nem tudok annyi mondokát fejből, meg azért mert én hagyom h a legidősebb lány magától döntse el mit szeretne felvenni. Eddig ennyit szerettem volna tudni, a válaszokat nagyon köszönöm de nem támadásokra van szükségem hanem rendes tanácsokra. Köszönöm