Láthatás korlátozása

Burn Out # 2018.08.16. 19:34

rendőrség semmit sem fog csinálni. kérj felügyelt kapcsolattartást a bíróságtól.

ObudaFan # 2018.08.16. 19:23

Pszichologus szakvelemennyel igen.

Vicus089 # 2018.08.16. 18:55

Tavaly tavasszal az akkor 3 éves lányommal el költöztünk az apjától. Idén márciusban lezárult az elhelyezési per, a kislány felügyeletet egyedül gyakorlom, az apja 2 hetente viheti el, illetve a nyárra 2x5 napot ítélt neki a bíróság. A gyerek tartást rendszeresen fizeti, de a kislányt rettentően tönkreteszi. Állandóan minket (engem és a Páromat) szid, iszik, nem törődik a lányunkkal, folyamatos a veszekedés, kiabálás náluk. Az első 5 napos lathatasrol zokogva hozta vissza a kislányt. Azt mondta, hogy sokat csúfolták és nem törődtek vele, az apja dolgozott, így az apai nagymama volt velük, aki többször rá vágott a fenekére és azt mondogatta neki, hogy engem el fog vinni az ördög mert rossz ember vagyok. Az apa új nője többször veszekedést veluk (van egy 16 éves nővére is - másik kapcsolatból) és elhangzott az is, hogy utalja őket, mert tönkreteszik az életet azzal, hogy ott vannak. Az apjuk minden este iszik, nem kicsit, ez már akkor is probléma volt, amikor én ott éltem, a lányom nem fürdik, nem eszik és nem kakil ott. Amikor hazajött zokogva kérte, hogy ne kelljen újra mennie. Sírva kellett ennek ellenére elengednem és megígértem neki, hogy minden nap keresni fogom. Eddig tudtam is vele beszélni, de nem beszélgethettünk igazán, mert hallottam, ahogy mondjak neki, hogy mit kell nekem válaszolnia. Ma már nem tudom elérni őket, semmit nem tudok róla, elmenni nem tudok, 250km a távolság közöttünk, és meg hétfőig ott kell lennie. Feltett szándékom holnap bemenni a rendőrségre és az ő segítségüket kérni, ha nem tudok beszélni a lányommal, mert nem tudom, hogy baj van e, vagy csak a rossz indulat miatt nem veszik fel.
Illetve ha hazajön, mindenképpen szeretném pszichológushoz vinni, hogy szakember mondja meg, hogy tényleg nagyon összetöri a lányomat vagy az én féltő, anyai szívem aggódja túl a dolgot.
Kérdeznem a szakembereket, pszichológusi szakvelemennyel a kezemben érdemes lehet beadnom a bíróságra és kérvényt a lathatás újra szabályozására? Ez nagyon rossz így a lányomnak, 4 éves és mikor tudja, hogy mennie kell, mar előző este nem alszik és ha hazaér, akkor is napokig felsír éjszakánként. Nem bántja fizikailag annyira, hogy orvosi látleletet vetethessek, de lelkileg teljesen tönkreteszi :(