Nem te. Stonehenge és korábbi élete párja.
Segítség.......
- 1
- 2
?
Mind a ketten szét lesztek bírságolva. Nem tudom, miért és kinek jó ez.
És most Te mit szeretnél, támogatást a harcodhoz...
eléggé elvadultnak látszol így is de várj egy kicsit
jönnek ide hasonló gondolkodású elvált anyák az Ő segítségükkel sikeresen Kínozhatod a gyerekedet és
talán a gyereked Apjának is tudsz néhány kellemetlen
évet szerezni az elkövetkezőkbe..
Kedves mindenki.
Elég nagy problémám van. 1 1/2 válunk, van egy 13 éves lányunk.Az apa kitalálta, hogy szeretné nevelni.Ideiglenes végzések sora van.A ksilány pszihológushoz jár,védelembe van véve.Mára eljutottunk odáig, hogy végképp nem akar menni az apjához. Az apa nem veszi ezt tudomásul, a kéréseit mindig semmibe vette. A téli szünetkor nem vitte el, mert 8h-kor nem kapta meg, mivel úgy gondolta, hogy 24.-én este nem hozza haza és én ezt rendezni szerettem volna a gyámügyön elööte. Úgy volt hogyha bizonyos formában renedezem akkor nem lesz eljárás, most mégis lett.Közben én is eljárást indítok, mert nem a végzésben foglaltak alapján járt el a láthatás végén. A gyámügyön közölték, hogy én elmarasztalható vagyok. Míg a másik részről vizsgálható, hogy egy 13 éves gyermek közlekedhet-e egyedül.Jeleztem azt is, hogy jegyzőkönyvet szeretnénk felveteni arról, hogy a lányka nem akar az apjához meni. Válasz: a gyermek befolyásolható, bár szívesen. Jeleztem, hogy nemsokára 14 éves lesz, akkor szabadon dönthet. Válasz: akkor a láthatás felfüggesztődik, önkéntes mediálás, amire ha nem megyünk az pénzbírság és addig lesz a gyermek nyaggatva míg újra menni akar majd. Mit és hogyan tegyünk hogy a lányomnak tényleg ne kelljen mennie, vagy legalábbis ritkán.A pszihológus is mondta már, hogy valószinűleg csak eszköz a gyermek ellenem. MIndent úgy csinál, hogy ne lehessen megfogni.
- 1
- 2
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02