Elvették a 21 hónapos kisfiamat

Popzenész # 2009.08.26. 10:33

Tisztelt _Wasp_!

Ha ezt nekem írta akkor a válaszom az, hogy nem azt írtam hogy nem lesz láthatás hanem azt, hogy akadályozták ebben az édesanyát. Kinyomták a telefont, stb..., mire nagy kegyesen engedték, hogy megnézhesse a saját gyermekét.
Nyilván nem vagyok egy Nostredamus, hogy lássam a jövőben mi lesz.

Laczkó # 2009.08.26. 09:26

waces!
Ön hogy érkezett meg ma délután fél négyre?(csillagkapuval?)

_Wasp_ # 2009.08.26. 08:30

az, hogy nem lesz láthathatás, egyelőre csak a te feltételezésed. nekem úgy tűnik, hogy van, aki tanácsot adjon a gyermeket épp gondozó szülőnek, ezért valamilyen szintű láthatást biztosítani fog, pl kéthetente, ellenőrzött körülmények között.

célszerű lenne megegyezni mielőbb.

_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

Popzenész # 2009.08.26. 08:04

Tisztelt kbs!

Meglehet az anya költözött el, de mint kiderült a láthatást egyszer sem akadályozta.
Itt viszont az anya elől rejtegették a gyermeket, úgy látom ez az apróság elkerülte a figyelmét. Nagyon sajnálom mikor valaki egy csövön keresztül nézi a világot.

Kovács_Béla_Sándor # 2009.08.26. 06:20

Ki is vitte el azt a gyereket a másik szülőtől először? Ja, hogy az anya? Akkor most egy-egy.

Grád András # 2009.08.26. 05:57

Kedves Pluss!

A gyermeküket bíróság ezzel kapcsolatos döntéséig mindketten jogszerűen tarthatják maguknál, úgyhogy ez nem Btk. vagy rendőrségi kérdés, ezidő szerint nem sokat tud tenni. A helyében megpróbálnék megállapodni a másik szülővel, a tapasztalatok szerint a 2 hét itt, 2 hét ott a legkisebb rossz az ilyen helyzetekeben. Egyébként meg ha nem engedi tartani a kapcsolatot a gyermekükkel, ez a perben az ő nevelési alkalmasságát megkérdőjelező tényező lesz. Üdv:

dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu

waces # 2009.08.26. 04:57

Kedves mindenki, bárki, aki ezt a fórumot olvassa. Ez most nagyon komoly és kérlek terjesszétek, ahol, akinek csak tudjátok.

Volt egy élettársam, akitől van egy 21 hónapos kisfiam. Kapcsolatunk elromlott, minek utána én a gyerekemmel elköltöztem. Nem akartunk bírósági tárgyalást, mert úgy látszott 4 és fél év kapcsolat után kultúremberek módjára meg tudunk egyezni. Az elmúlt időszakban sem tagadtam meg soha tőle, hogy lássa és most is megkapta 5 teljes napra. Úgy volt, hogy ma délután fél négyre megyek a fiamért és utána együtt elmegyünk a volt élettársam ügyvédjéhez, hogy lepapírozzuk a láthatást. Amikor én megérkeztem, közölte, hogy a gyerekemet a szülei elvitték kirándulni és nem hajlandó elmondani, hol van. Ezután bejelentést tettem a helyi rendőrségen, akik nem sok jóval bíztattak. Azt mondták, ha gyermekelhelyezési perre kerül a sor, lehetséges,hogy a határozatig nem láthatom a fiamat. Menjek el holnap a gyámhatóságra, de effektíve semmit nem tudnak tenni. ezután a szülei lakhelyére is elmentem 3 tanuval, de ők nem voltak otthon és mikor őket próbáltam hívni kinyomták a telefont. A volt élettársamat is hívtam, többször, mindannyiszor rámtette végül a telefont,azt mondta abba belemegy, hogy láthatom, de csak a szüleinél vagy őnála, ahová természetesen tanukat sem vihetek és nem hagyja, hogy elhozzam.

Nagyon kérek mindenkit, aki bármilyen, segítséggel, jótanáccsal, a btk. idevágó passzusaival, vagy bárhogyan tud segíteni, írjon a morphomagus@mailbox.hu címre.

Előre is köszönöm:

pluss