Nemigen tanítják nálunk a román örklési jogot.
Öröklés kicsit érdekesen!
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Érdekes témával fordulok önökhöz, remélem tudnak segíteni. Román állampolgár vagyok, édesapámék 3-man vannak testvérek, nagyapám édesapáméknak megígérte hogy ha megnősülnek segíti őket. Mikor Apám öccse megházasodott, kapott nagyapámtól egy házat Magyarországon, a nővérével ugyan ez a helyzet, sajnos nem tudom h erről van e írásos bizonyíték is, de ha van is azt ők rég eltüntették :S Mikor Apa házasodott és az öreg odaért volna h őt is segítse elütötte egy autó és meghalt.
Édesanyám és Apám a családi házban maradt és elkezdték felújítani és építeni hozzá mert nagyon rossz állapotban volt (most kb kétszer akkora). Mióta meghalt nagyapám eltelt 19 év és most jönnek a testvérei apának hogy osszák három felé a házat vagy apa fizesse ki nekik a részüket, mondták h fel kellene mérni a jelenlegi állapotában és 3 fele osztani :S és e mellett képesek voltak meghirdetni az újságban a szüleim háta mögött hogy eladó a ház a fejük fölül. A szüleim mikor meglátták nagyon kiborultak és nem tudják mi tévöek legyenek :S:S:S
nekem nagyon rosszul esik ez a dolog nem elég h fejenként kaptak egy házat, most rá 19 évre szét akarják osztani a szülőházamat is :(:(:(
Remélem tudnak segíteni!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02