Milyen esetben vehető el az anyától a gyermek?

sziszi77 # 2011.06.05. 17:34

Sió.Ne ítél el,mert nem ismersz!A házasságunk legjobban a harmadik gyermek születése után romlott meg.Volt egy megcsalás a részéről a második gyerekünk születése után is.De igazából akkor még rendesen viselkedett ,és nagyon szerettem.Igy kitartó voltam és megbocsáltottam.Akkor kezdődtek a problémák nála.Amig én otthon voltam a három hónapos babánkkal ő eljárt nőzni,kocsmázni,eltűnt a fizetése stb..Teljesen megváltozott! Igen a negyedik gyermekemet, meg megtartottam ennyi!Én házasság alatt szerelemből szültem ,és nagyon sokat szenvedtem!!!!

sió # 2011.05.09. 12:57

sziszi77

Megint előjön a szkepticizmusom.
Ha olyan rossz volt a másik fél, minek szültél neki négy gyereket?
Ha meg nem olyan rossz, akkor minek járatod le?
Merthogy az nem létezik amit leírsz.
A másik kizárólag bűnözővé avanzsált hajléktalan, akit a rendőrség minimum köröz, meg elfogatóparancsok zöme van ellene kiadva az egész univerzumban, míg te mindeközben glóriával a fejeden élsz, és megvalósítod /önnmagadban/ a 21 századi tökéletes szülőt.
Nézz magadba.

monalisa1 # 2011.05.04. 14:29

Mivel hivatalosan el vagytok válva, a volt férjednek semmi köze a magánéletedhez. Pont.

Neveld továbbra is szépen és jól a gyermekeket, és ha sikerül egy alkalmas Társra találni - aki a nem kevés számú gyeremekedet is elfogadja -, bizonyára "sínen" lesz a további életed.

Közben gondolni kell arra, hogy a jelen főállású anyai státusz idővel lejár, tehát "a" tanulást mondjuk ősztől már komoly célnek kellene tekinteni, annál is inkább, hogy a munka világába vissza tudj majd illeszkedni... - muszáj lesz.

monaLuis
laikus hozzászóló

sziszi77 # 2011.05.04. 07:07

Köszönöm a választ.

Kovács_Béla_Sándor # 2011.04.29. 10:57

Nyugi. A gyermekelhelyezés megváltoztatásához ennél sokkal több kellene, még akkor is, ha a másik fél egyébként tökéletesen alkalmas a gyermeknevelésre.

sziszi77 # 2011.04.29. 10:11

Az lemaradt van neki egy csomo tartozása(házasság után vette fel őket) ,minden héten jönnek a végrehajtók hozájuk

sziszi77 # 2011.04.29. 10:08

Üdv.mindenkinek.Kérdésem az lenne.Én elváltam kb.két éve a gyerekeim(négy van),nálam kerültek elhelyezésre.A volt férjem sokáig nem fizetett gyerektartást!Már fizet ugy ,hogy a biróság letiltsa.Mivel muszály volt kérnem.Mert elitta ,elhagyta,elgépezte stb..Nagyon sokat ivott is részegen az árokba fetrenget.Ezek mellett többször megcsalt,született gyereke is egy nőtöl,akivel nem foglalkozik.Volt több t,gyorshajtás,ittas vezetés,az autót is széttörte.Van neki két év felfüggesztettje(lopás véget).Folyamatosan zsarolt,érzelmileg fenyegetett!stb..A Családja is fenyegetett minket többször is!Az lenne a kérdésem elveheti-e tőlem a gyerekeimet?Vagy olyan létezik-e ,hogy a testvére esetleg?(mert nagyon szemét mindig velem).Nekem van házam,autóm,jogsim,nem vagyok bünettvel,SZÁMLÁIMAT FIZETEM.Nem iszom.Mostanában szépen csinos járok.Tovább szeretnék tanulni.Dolgozni nem dolgozok itthon vagyok GYETEN!(FŐÁLLÁSÚ ANYUKA)Foglalkozok a gyerekkel.Jól is tanulnak ötösöket hoznak.Amit felakarnak hozni ellenem ,hogy férfiakkal találkozgatok!Ebben van igazság de mind össze négy volt ,kettővel semmi csak beszélgetünk.Keresem a boldogságot!EZT NEM TUDJÁK A VOLT FÉRJEM ÉS CSALÁDJA ELVISELNI,hallottam és vissza mondták többen.Kérdésem elvehetik tőlem akár a volt férjem akár a családja(az anya beteg olyan betegsége van nem egészen beszámítható) a gyerekeimet?Kérem segítsenek.Elöre is köszönöm a választ.