Menekülés egy új élet felé...

Üldözött... # 2005.03.21. 10:18

Kedves Ildikó!

Igen, igazatok van, de kissé el vagyok keseredve...
Nem engedi rendszeresen látnom a gyerekeimet, mondván betegek...
Láthatásra elhozza az egyik-másik gyereket és részéről letudva!
Csak egy játszótéren találkozunk, mert a láthatásra sem tudnak helyet biztosítani, ha betegek akkor nem is láthatom Õket, mert nem engedik. Az elvitelhez pedig nem járulnak hozzá.

Tárgyalás csak április második felében...
Tárgyalás csak április második felében...

ildikó31 # 2005.03.21. 11:44

Kedves Üldözött!

Megértem az elkeseredettségedet!
Nem tudom, hogy mi áll a bírói ítéletben, hogyan rendezi a kapcsolattartást. Hova viheted a gyerekeket a láthatás ideje alatt? Minden településen van családsegítő szolgálat. elvileg nekik van olyan helyiségük, ahol a láthatást biztosítani tudják.

ildiko31

derill # 2005.03.21. 14:40

Ezt azért tudják megcsinálni, mert nem igazán állsz a helyzet magaslatán, magyarán szólva Te is hibás vagy. Minden kapcsolattartási időpontra tanuval menj, és ha nem kapod meg a jogerős határozatban foglaltak szerint a gyereket, jelezd a gyámhivatalnak. Ha arra hivatkozik, hogy betegek voltak, igazolja. Egy nátha ugyanis nem indokolja a kapcsolattartás elmaradását - az asztma sem - mert azt Te is tudod kezelni ugyanugy, mint az anya. Ha anyukát megbirságolják párszor kapcsolattartás akadályozása miatt, akkor meggondolja, hogy akadályozza-e vagy sem. Ha viszont mindig belenyugszol, hogy persze anyuka azt mondta, hogy betegek, akkor ez az eredmény.

dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu