Tisztelt Fórumozók!
Szeretnék érdeklődni, hogy mit tehetek vagy van-e értelme egyáltalán bármit is tennem.
Tavaly megszakítottam élettársi kapcsolatom ( sok szóbeli fenyegetést kaptam, amikről nincs hangfelvételem), majd ez év januárjában KÖZÖS megegyezéssel nálam helyezték el közös gyermekünket, szabályozva az apa láthatását. Szakításunk után fél évvel nekem lett egy új kapcsolatom és mióta ezt megtudta a gyermek apja azóta kezelhetetlen. Tiltanom kellett különböző csatornákon, de a gyermek korából adódóan teljesen nem ignorálhatom, kommunikálnunk kell sajnos. Rendszeresen szidalmaz engem és a páromat e-mailen, telefonon megfenyegetett, hogy megöl. Ennek meg van a pontos dátuma, de a szolgáltató csak feljelentésre adja ki a rendőrségnek. ( Egyébként meddig jelenthetem fel visszamenőleg?). Sajnos azóta is folyamatosan zaklat. A gyermeket ellenem és az új párom ellen uszítja, ronda szavakkal ráadásul. Most éppen azzal fenyegetőzik, hogy ha nem adom többször a gyereket mint ami a végzésben van akkor nagyon sötét idők jönnek.
Van értelme a feljelentésnek? Vagy csak tovább mérgesíteném a helyzetet?