Rexor! Elnezest kerek! Igen, mar korabban is elirtam!
Nem szandekos volt,es nem ironia. Egyszeruen rohanok..Kellemes napot.. es elnezest kerek Kovacs Bela Sandor ugyved urtol az elirasert!
Beryl 21
Rexor! Elnezest kerek! Igen, mar korabban is elirtam!
Nem szandekos volt,es nem ironia. Egyszeruen rohanok..Kellemes napot.. es elnezest kerek Kovacs Bela Sandor ugyved urtol az elirasert!
Beryl 21
Rexor: Igen, tudom, koszonom. De kerlek, nezd meg, hogy en - meg a te hozzaszolasod megelozoen - helyesen irtam a nevroviditeset! Te pedig ezt irtad:
"Írd a google-ba hogy mi a KGB és rájöhetsz hogy a KGB érveit nem sokan értékelték a múltban."
Igen, figyelmetlen voltam, de Toled vettem at a rovidetest. Nem ironianak szantam. Egyszeruen a te hozzaszolasodat figyeltem.
Beryl 21
Beryl akkor a kedvedért csak most: nem KGB hanem KBS. A KGB a szovjet titkosszolgálatnak volt a neve...
Rexor! Igen, megnezem majd..ugyanakkor: Nincsenek eloiteleteim. De nem german iskolarendszerben nevelkedtem, es nyitott vagyok az ervekre es a velemenyekre. Nem itelek annak alapjan, hogy KGB esetenkent belekeveri a reszt vevo szemely velt vagy valos tulajdonsagait az erveles menetebe.Van velemenye, es en tisztelem mas velemenyet.
Beryl 21
Burn Out valaszara altalam eddig elmondottakat kiegeszitenem: Burn Out: "Azért konkrét tények hiányában olyan következtetést levonni, hogy aggodalomra okot ad a gyámhivatalok működése, nagyon egyoldalú."
Nos, amint a gyamhivatali eljaras lehetosege esetunkben felmerult, eloszor egy fiatal ugyved ismerosunkkel beszelgettunk.O a barati korunkhoz tartozik. Fiatal holgy, palyaja elejen, csaladjoggal, gyamhivatali eljarasokkal is kezdett foglalkozni. O maga elvalt, kisgyermekes, a kk. gyermekei nala vannak. Az edesapja ugyved, szokott tole tanacsot kerni. Nos, a beszelgetes lenyegeben abban merult ki, hogy ovott minket a gyamhivatali eljarastol, es a tulkapasos eseteit meselte. Tovabba azt, hogy vigyazni kell nagyon, ha ilyen eljarasra kerul sor.
Mindez nyivan semmilyen bizonyitekot nem jelent a gyamhivatalok nem jogszeru mukodesere, altalanositani nem lehet. Az altalunk elerheto elozetes informaciok egy egyszeru "laikusban" ertheto modon aggodalmat keltenek. Tiszta szivbol kivanom, hogy a kuszobon levo eljaras soran a felek gyamhiatalok jogszeru mukodeserol tudjanak meggyozodni. Koszonom a hozzaszolasokat es sikeres napot kivanok!
Beryl 21
Írd a google-ba hogy mi a KGB és rájöhetsz hogy a KGB érveit nem sokan értékelték a múltban...
Rexor! Igen, ugy tunik, erdekli a kerdes. Helyesen vitatkozik, felveti az ellenerveket. Az erveles, vita a helyes dontesek alapja. Tehat udvozlom KGB erveit!
Beryl 21
Már a KGB is itt van? :)
KGB! Tokeletesen igazad van. De tudod..a szepseg, a kulso latszat, a megtartott jo modor megteveszto. Azutan, mikor "statuszba" kerul a holgy, megvaltozik. Egy masik arc jon elo. Tovabba belejatszik neha a szules utani depresszio.
A depressziot a benne szenvedo szemely nem ismeri fel, kulso figyelmeztetest semmibe veszi. Nem tudod jogileg kotelezni, hogy orvoshoz forduljon. Csak mar akkor, ha tragedia tortent..Ez nem ritka elethelyzet.
Ami az apa doteset illeti: Emlekszel arra, mit mondott Krisztus, mikor a venek megkerdeztek arrol a bizonyos asszonyrol, hogy megkovezzek-e? Nos, te merned azt mondani, hogy kovezzek meg?
Beryl 21
Nem a gyámhatóság választotta a gyereke másik szülőjének azt a "primitív" személyt, hanem az, aki most panaszkodik rá.
Burn Out: Azt irod Ennyivel komoly aggodalomra ad okot az is, hogy az esetek 90 %-ban szinte azt is szabályozni kell, hogy a szülőnél milyen vécépapírt használjon a gyermek, illetve hányadik telefoncsörgésre kell felvenni a telefont és ha az nem sikerült, akkor milyen másik számot hívjon az apa vagy az anya...."
Ebben tokeletesen igazad van! Ha az egyik fel ilyen primitiv szemelyiseg, lehetseges az, hogy a jogszabalyokat felhasznalva rakenyszeriti a masik felet arra, hogy ilyen nagysagrendu ugyekkel foglalkozzon es ezzel toltse el az idejet. Ezzel a masik fel idegeit teszi probara, egyben akadalyozza a gyermekkel valo foglalkozasban. Ha egy sok idovel rendelkezo manipulativ anya viselkedik igy, az bizony aggodalomra ad okot.
Beryl 21
BurnOut: Sajnos, mar van sajat tapasztalat a csaladvedok mukodeserol (a gyamhivatalrol meg nincs). Tenyek alapjan mondom: eljarasuk annak az altaluk axiomanak velt elv alapjan tortenik, hogy az anyanak mindig igaza van.
Beryl 21
Azért konkrét tények hiányában olyan következtetést levonni, hogy aggodalomra okot a gyámhivatalok működése, nagyon egyoldalú.
Ennyivel komoly aggodalomra ad okot az is, hogy az esetek 90 %-ban szinte azt is szabályozni kell, hogy a szülőnél milyen vécépapírt használjon a gyermek, illetve hányadik telefoncsörgésre kell felvenni a telefont és ha az nem sikerült, akkor milyen másik számot hívjon az apa vagy az anya....
ObudaFun, nagyon koszonom a valaszodat es a segitokeszsegedet. Megnyugtato, mert amilyen informaciokat olvasok ezen a forumon (es mashol is) a gyamhatosag mukodeserol, az aggodalomra ad okot. A birosag jogszeru mukodeseben bizom.
Beryl 21
Nem fog dönteni, a bíróság fog dönteni. Ha egyáltalán nem biztosított a kapcsolattartás, a bíróságtól lehet ideiglenes intézkedést kérni.
KBS! Koszonom a tanacsot....Az ugyved keresesetol, megtalalasatol, vagy megletetol fuggetlenul...szeretnem megismerni a hozzaszolok velemenyet.
Beryl 21
Első lépésként kereshetne egy ügyvédet.
Gyermekelhelyezesi per van folyamatban. Donthet a gyamhivatal jogerosen a lathatasi rend kerdeseben? Egyik fel sem alkoholista vagy drogos, alkalmasak a gondozasra. Apa azonos idot szeretne a gyermekkel lenni, anya mindent megtesz, hogy ezt megakadalyozza. Mit tehet az apa? Koszonom valaszaitokat, tanacsaitokat.
Beryl 21
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |