Sziasztok !
Lehet hogy ez egy ,,lerágott csont" de egyszerűen kell lenni megoldásnak.
Történet a következő...
Adott a gyerekem aki után fizetek letiltással gyerektartást. A volt feleségem egy másik gyereket is nevel ugyanabba a háztartásba ahol a fiam lakik. A fiam féltestvére után nem fizet az apja pénzt, így az általam levont pénzből automatikusan kap a fiam féltestvére is.
Sajnos a gyámhivatal nem tesz semmit, azt mondja ha nem tetszik nekem akkor vegyem magamhoz a fiamat.
Ezt én nem akarom egyébb okok miatt, és nem is vagyok erre kötelezhető !
Nem tudom elhinni hogy a gyámhivatalnak csak eddig tart a hatásköre. Hogy védelmezi a gyerekemet ill. a fiam féltestvérét is ?
Erre a helyzetre az nem lehet válasz hogy a volt feleségem úgyis keres és az ő keresete HELYETTESÍTI a férfi nem fizetett gyerektartását. EZ NAGYON ÉDESEN HANGZIK, CSAKHOGY A CSJT.-BEN LE VAN ÍRVA HOGY A GYEREKKEL ÉLÕ SZÜLÕNEK UGYANÚGY HOZZÁ KELL JÁRULNIA A GYEREK ELTARTÁSÁHOZ !! TEHÁT A VOLT FELESÉGEM JÖVEDELME UGYMOND ,,FOGLALT" ERRE A CÉLRA.
A volt feleségem most már nem kér pénz a volt barátjától" mert megzsarolta.
Csak a volt feleségem indíthatna keresetet a bíróságon de ezt nem meri megtenni.
A gyerekek kiskorúak, ők azért nem tehetnek feljelentést, én azért nem tehetem mert nem engem ért a sérelem, pedig én mindent tudok bizonyítani még genetikai vizsgálat se kell hozzá. Meg se hallgat a rendőrség, bíróság stb.
TEHÁT A FÕ KÉRDÉSEM AZ HOGY MIÉRT IS VAN A GYÁMHIVATAL, MIÉRT FIZETNEK OTT SOK LÉHÛTÕT?????
Köszi a válaszokat
D
Mi a megoldás ?