Kérdés apaként:
volt feleségem végrehajtás alá vette az autómat és a lakásomat mert úgy gondolta, fennáll az esélye annak, hogy nem fogom fizetni a tartásdíjat. Pedig fizettem. A Végrehajtó foglalást jelentett be az autóra és végrehajtást jegyeztetett be a lakásomra. Az autót ennek megfelelően kivonták a forgalomból.
A tartásdíj önkéntes és teljes, maradék és hátralékmentes összegeinek átutalását bizonyítottam a bíróságnak és azóta is folyamatosan fizetek. Kérelmeztem a Bíróságot, hogy szüntesse meg a végrehajtást. A kérelmet elutasították azzal, hogy azt csak a végrehajtást kérő kérelmére szüntetik meg.
Volt feleségem ügyvédje során kijelentette, hogy szerinte csak azért fizetem a tartásdíjat, mert végrehajtás alatt van autóm és lakásom. (Ez nem igaz).
Volt feleségem nem hajlandó semmilyen érdemi kommunikációra.
Hogyan tudnám a végrehajtást megszüntetni, hogy a már most is 15 éves autóm, ami fél éve az utcán rendszám nélkül rohad ismét használható legyen? (vagy most már arra számítsak, hogy a gyerekek nagykorúságáig, tehát még 15 éven át tovább rozsdásodjék közterületen?)
Előre is köszönöm válaszukat