Nos derill: én vagyok az élő példa arra, hogy kb másfél év után lett az első szikra, a gyermekünk megszületése után, minek pofon lett a vége.... Előtte, halovány jelét sem. Megbeszéltünk mindent, egyességeket kötöttünk stb. Így azt a mondatod is vitatom, hogy egyetlen percig sem lennék olyan emberrel, aki..., és, hogy nem szülnék neki gyereket..... Hittem benne, hogy nem lesz így többé, ahogy biztosan salimar is tette. Próbáltam beszélni vele, ahogy előtte a problémákról, de már nem lehetetlen volt. A te értelmezésed szerint én is beteg vagyok, de akkor most betegségnek nevezed azt, ha valaki hisz, ha valaki bízik, mert alapja van rá, hisz a múlt képezi az alapot....
Azt nem pontosan tudom, hogy a jól működő, mégis végetért partnerkapcsolataidban hogy nem lehettél áldozat, hogy tudtad összetartani, ha egyszer szétesett. Ha szétesett a kapcsolat nyilván oka volt, és valszeg személyiségbeli, összeférhetetlenségi válasszal, mi az idők menésével derült ki. Ugyanúgy ahogy salimar, vagy az én esetemben. Hogy mi az ami ki fog derülni, senki nem vállal garanciát. Lehet, hogy az, hogy terrorban fog tartani, de, lehet, hogy az, túlszeret...stb.
ÉS mégvalami: ha Te egy hétfői zöld fű miatti lila foltos verés miatt be mersz vállalni egy másnapi veserugdosást, azért mert elmondod másoknak, hogy mi a helyzet, és tudod azt is, hogy nem fogsz tudni elmenekülni, mert az ajtót rádzárja, ja és nincs is hová menned... hát csak gratula!
Hidd el, hogy mi akik ezt "túléltük", nem osztjuk a véleményed, mert a gyakorlat más, mint az elmélet, vagy, mint a vélekedések.