T fórumozok többször sejtettem, de most már biztos vagyok benne hogy a férjem, nem a gyerekemre költi a gyerektartást illetve a családi pótlékot.
Már többször előfordult hogy amikor lejött hozzám a kisfiam szakadt alsó nadrágban lukas farmer zokni cipő volt rajta. amikor kérdeztem mindig azt mondta elfelejtette lecserélni.Én persze azonnal vettem neki mindent.amikor felhívtam a férjemet mindig azt mondta foglalkozzak a magam dolgával.
Mostanában egyre többet panaszkodik a fiam ,az apjára,.Neki semmit nem vesz de a barátnőjét,éterembe viszi motortúrára kocsikázni moziba stb .Ő meg ül a lakásban egyedül fél kiló kenyéren meg 10 párizsival. Legutóbb megírta a fiam hogy az apja nem hajlandó neki fehér inget meg cipőt venni az iskolai bálhoz.amikor felhívtam az apját közölte hogy nem érdekli most hozatta rendbe a terepjáróját arra kel a pénz .a párom utalt a nagyobbik fiamnak pénzt hogy vegyen a kisöccsének cipőt meg inget a bálra.
Kisfiam ezt írta"Csütörtökön lesz a főpróbánk mert keringőzünk apának szóltam h kene venni fehèr inget meg cipöt de ö nem akar azt mondja vegyen neked anyad,elegem van h mindig azt varja el h mindent te vegyel meg nekem amikor kapja a családit meg ilyeneket,nem tudsz mindent nekem megvenni neked is van életed meg gondolom adoságadid.....nem hogy venne par erezert cipőt,inget meg akarhol par száz forintért...lassan többet költ a barátnőjére mint rám engem le se szar.....
Mit tehetek???
Köszönöm krisztina