mit tennétek ilyen tárgyalás után?

kérdezőné # 2006.04.06. 19:10

Köszi mindenkinek, és várom a továbbiakat, de jelzem, hogy az esetleges megoldások meghallgatása nem történt meg a bíró részéről. Az óriási ellentmondásokat pedig én sem tudom értelmezni...
És nem, nem értettem félre semmit. Először az anyát a bíró "győzte meg" az ottalvásról, hiszen ezt a nyáron nem lehet megoldani másképp.... Majd ő maga, miután az anya beleegyezett, tehát a bíró mondta, hogy mégse aludjon ott, mert a 13 éves fiam.....,

monalisa1 # 2006.04.06. 16:59

Amikor a kislány nálatok van Te aludj vele egy szobában, a másik szoba meg a "fiúk" szoba lesz. Ez ilyen egyszerű. És ha ezt a következő tárgyaláson elmondod, onnantól ez lekerül a napirendről.

vzoli # 2006.04.06. 16:23

Kérdezőné!

Én nem tudom elképzelni, hogy egy bíró pedofíliát emlegessen csak úgy bele a levegőbe. Valóban vannak ilyen bírók? Azt viszont jogosnak tartom, hogy bizonyos problémákat vet fel, ha a kislányt és a 13 éves fiút csak egy szobában lehet elhelyezni. (Ezt jelenti az egy légtér?) De ezt nyilván meg lehet oldani úgy, hogy amíg a kislány ott van: külön szobában legyen. Nekem az is sántít, hogy a nyári szünidőre nem találja problémásnak az ottalvást, de a hétvégén igen. Annyira következetlen megállapítások, hogy azt kell feltételeznem, hogy valamit félreértettél. Szerintem egy bírónak nagyon be kell rúgnia ahhoz, hogy ilyen kapitális marhaságokat beszéljen.

kérdezőné # 2006.04.06. 15:43

Helló mindenkinek! Véleményekre vagyok kíváncsi: ma megvolt a tárgyalás. Hát vicces....
Gyláthatás ügyében: a párom kislánya, akinek ügyében folyik a per nem aludhat nálunk szo-ról vas-ra, mert nekem van egy 13 éves fiam, ki előtt ne vetkőzzön, és ne aludjon vele egy légtérbe, mert az én fiamnál, koránál fogva ...vmi pedofiliát emlegettt az ÕRÜLT..., a bíró, mindazok ellenére, hogy kislány anyja beleegyezett, hogy itt aludjon, de a bíró így döntött:))))
Meg úgy is, hogy három hét a nyári szünetből, de akkor itt aludhat....
Na ehhez mit szóltok!???!

Gyt ügyben jelen mnélküli állapot (a bevétele vagyis a jövedelme 45eFt/hó) idejére 14e Ft/hó, amennyiben munkát talál a párom (hisz az ő ügye), akkor 20%, de minimum 25000 Ft. ???????????

A bíró szerint nincs, nem létezik olyan, hogy gyermekelhelyezés közös szülői jog gyakorlásával, ezért ezt megítélni sem tudja.

Hazugság hegyek a másik fél részéről, a páromat meg sem hallgatta, ha beszélni akart volna félbeszakította....

Az intézkedései ideiglenesek, júniusban folyt köv....

Mit tennétek?