Ügyvédi honlap


reservoir # 2016.07.04. 15:17

Sziasztok

Van valakinek tapasztalata velük? Elég sok cikket írnak az ügyvédi munkáról itt a jogiforumon is láttam már...és most már igencsak kéne nekem is honlap

www.ugyvedhonlap.hu

Zoltanuss # 2016.07.08. 12:29

Informatikusok készítik némi díjazás fejében !

Garages # 2018.08.05. 06:55

Melyiket vetted meg? Mert úgy látom, hogy korosztályonként másfajta krémjük van https://unlimoffers.com/…ong-hungary/ . Most már kíváncsi lettem!

RBalazs # 2021.09.25. 21:18

Önmagában többnyire nem elég, hogy van egy honlapotok. Vagyis elég lehet, ha nem akartok vele kezdeni semmit. Ha azonban szeretnétek ügyfeleket szerezni általa (bejövő leadekkel), akkor elég komolyan végig kell gondolni az alábbiakat:

  1. pozícionálás (ezt érdemes üzleti pozícionálással kezdeni)
  2. online versenytársak meghatározása és elemzése
  3. elvárások a weblappal szemben (cél, KPI, stb.)
  4. tartalomstratégia + SEO

Ezt követően készülhet arculat, content, stb., majd ha a weblap elkészült, kezdődik a tényleges munka: elérni, hogy megrendelők jelentkezzenek a weblapon keresztül.
Ez a teljes folyamat szerintem és általában a "néhány IT-s megcsinálja" gondolat csak addig viszi el a projektet, hogy van weblapod, de nem nézi rajtad kívül senki.
A mi weblapunkon 1-2 naponta jelentkezik új ügyfél.

Ha szükségetek van ránk, a https://bluebird.hu weblapon megtaláltok minden szükséges infót, vagy írjatok nekem emailt a balazs.refi@bluebird.hu címre.