Hol lehet megtalálni a saját fórum - témáimat?


A Törpeóriás # 2017.07.20. 20:20

Régebben nyitottam pár témát itt, és érdekelne, azóta feleltek-e ezekre, de már nem vagyok képes megtalálni ezeket. Van valami mód, hogy egyszerűen kilistázhassam az általam feltett kérdéseket és a saját hozzászólásaimat?

alfateam # 2017.07.20. 20:43

Itt a kérdésed és a válasz.

Kovács_Béla_Sándor#e-mailJelentem! 2010.09.21. 14:07
Szerintem így te is működtetőnek minősülsz. Nagyjából annyi a felelősséged, hogy ha a jogosult jelentkezik, és kéri hogy távolítsd el a jogát sértő tartalmat, akkor ennek a kérésnek tegyél eleget. De a megbízótól nem kell igazolást kérned arról, hogy a művek felhasználására jogosult.
www.kbs-ugyved.hu
A Törpeóriás#e-mailJelentem! 2010.09.21. 14:03
A készítőjeként magamat neveztem meg, emellett a domain és a tárhely birtokosa is én vagyok (miután a megbízóm informatikai értelemnben totál analfabéta, jobbnak láttam így megoldani).
Bár jogilag nem vagyok túl tájékozott, a józan paraszti eszem azt diktálja, hogy én csak egy technológiai eszközt adtam az ő kezébe, aminek a tartalmáért ő felel. Egy webmaster nem tud utánanézni minden cikk forrásának és jogi viszonyainak. Tehát a "szellemi szerző" a megbízóm, én csak copy-paste -tel kitettem és megformáztam, amit ő elküldött nekem emilben.
Az is érdekelne, hogy ha tegyük fel, valaki bepipul, mert meglátja itt a saját cikkét, rögtön perelhet is, vagy csak felszólíthat, hogy szedjem le, mert ha nem, akkor...

A Törpeóriás # 2017.07.21. 14:35

Alfateam: köszönöm, időközben én is megtaláltam ezeket, csak meglep, hogy erre nincs valami rendszer-beli támogatás, ami minden normálisabb fórum-szoftverben alapvető. Kb. mintha egy modern kocsin nem lenne kézifék.

Gondolj arra, hogy mondjuk valakinek olyan nickje van, mint pl. "ember", akkor semmi esély az inbuilt keresőben vagy akár a Google -ben rákeresni, mert kb. minden harmadik cikk tartalmazza ezt a szót. Ez súlyos hiányosság itt.

Jounglas # 2017.09.15. 11:29

Tisztelt Fórum!
Pár éve volt egy kérdésem, szerettem volna újra megnézni a válaszokat, de nem találom. Beírtam nevem, a témából pár szót is de semmi. Egy idő után eltűnik?
Már más is javasolta, de megismétlem, hogy kéne egy olyan fül, hogy saját fórumom, vagy kérdéseim...

alfateam # 2017.09.15. 11:43

A mobil átjátszó-toronyra nem kaptál választ...
Keresés:Junglas