Microsec. Kiválóan működik, jó a support, semmi probléma nem volt eddig vele.
NetLock - Microsec - Opten
Mennyire utálom a jogiforum felületét, megint elszállt a hozzászólásom, amiben részletesen összehasonlítottam az árakat, és szolgáltatásokat. ki nem nézem mégegyszer.
A lényeg:
az időbélyeg darabra olcsóbb a microsec-nél, viszont a netlock összköltség tekintetében általában jobb. (kivétel a nagy irodák, több 1000 darabos havi időbélyeggel)
Jobb a netlock-nál a felelősségvállalás is (azonos árak mellett) a microsecnél bele lehet futni pl olyanba, hogy az elfogadott ügyleti értéknek csak 40%-át térítik meg, ha a szolgáltató hibájából van a gebasz, ez a Netlock-nál soha nincs így, ha az ügyleti érték határán belül mozgunk.
Szerintem aki nyugodtan akar aludni, annak jobb a Netlock (vagy vegye meg a prémium csomagokat a Microsec-nél)
egyébként technikailag nincs nagy különbség a szolgáltatók között, mert a 2001 évi XXXV törvény, és a végrehajtási rendeleteinek, meg az NHH-nak az előírásai nagyon szigorúak.
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Másnak tapasztalata?
Nálunk opten van. Nem rossz, de néha nem olyan friss mint az IMonline. Az a legjobb :-)
Igen, mi is a NetLock és a Microsec között szeretnénk dönteni.
nagyon hasonlóak
az optent nem ismerem azonban
mi a netlockot választottuk
az a második évben valamivel olcsóbb lesz de 1 évet előre kell fizetni... míg a másiknál tudsz havi díjban fizetni
sokan azt mondják hogy a microsec csinálja a cégbíróságoknak a rendszert ezért tán érdemes oda szerződni de sztem ez nem számít
amúgy tényleg hasonlóak az árak merrt valamiben jobba másik
Kedves Kollegák?
Érdekelne, hogy melyik szolgáltatónál rendeltétek meg az elektronikus cégeljáráshoz szükséges szolgáltatást? Melyik kínálja a jobb ár/érték arányt?
Üdv.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02