NetLock - Microsec - Opten

Taurus # 2008.02.14. 10:43

Microsec. Kiválóan működik, jó a support, semmi probléma nem volt eddig vele.

_Wasp_ # 2008.02.14. 09:33

Mennyire utálom a jogiforum felületét, megint elszállt a hozzászólásom, amiben részletesen összehasonlítottam az árakat, és szolgáltatásokat. ki nem nézem mégegyszer.

A lényeg:
az időbélyeg darabra olcsóbb a microsec-nél, viszont a netlock összköltség tekintetében általában jobb. (kivétel a nagy irodák, több 1000 darabos havi időbélyeggel)

Jobb a netlock-nál a felelősségvállalás is (azonos árak mellett) a microsecnél bele lehet futni pl olyanba, hogy az elfogadott ügyleti értéknek csak 40%-át térítik meg, ha a szolgáltató hibájából van a gebasz, ez a Netlock-nál soha nincs így, ha az ügyleti érték határán belül mozgunk.
Szerintem aki nyugodtan akar aludni, annak jobb a Netlock (vagy vegye meg a prémium csomagokat a Microsec-nél)

egyébként technikailag nincs nagy különbség a szolgáltatók között, mert a 2001 évi XXXV törvény, és a végrehajtási rendeleteinek, meg az NHH-nak az előírásai nagyon szigorúak.

_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

Maple-Leaf # 2008.02.14. 07:32

Másnak tapasztalata?

bigdady # 2008.02.12. 09:46

Nálunk opten van. Nem rossz, de néha nem olyan friss mint az IMonline. Az a legjobb :-)

Maple-Leaf # 2008.02.12. 09:16

Igen, mi is a NetLock és a Microsec között szeretnénk dönteni.

rite csillaggal (törölt felhasználó) # 2008.02.12. 08:13

nagyon hasonlóak
az optent nem ismerem azonban

mi a netlockot választottuk
az a második évben valamivel olcsóbb lesz de 1 évet előre kell fizetni... míg a másiknál tudsz havi díjban fizetni

sokan azt mondják hogy a microsec csinálja a cégbíróságoknak a rendszert ezért tán érdemes oda szerződni de sztem ez nem számít

amúgy tényleg hasonlóak az árak merrt valamiben jobba másik

Maple-Leaf # 2008.02.12. 06:39

Kedves Kollegák?

Érdekelne, hogy melyik szolgáltatónál rendeltétek meg az elektronikus cégeljáráshoz szükséges szolgáltatást? Melyik kínálja a jobb ár/érték arányt?

Üdv.