kosz a megerositest
civil szervezet megszunese
- 1
- 2
SF
Azért rezeg a léc erősen... (szerintem)
a jo konyvelo jo otlet :) kosz
egyáltalán milyen jogcímen kapott kb. 500 ezer forintot, amikor már évek óta nem működik?
Itt már csak a csoda segíthet...
nincsenek meg a bizonylatok, hiányzik a naplófőkönyv (vagy főkönyvi kivonatok??), nem volt bevétel, kiadás, illetve mégis volt 500 ezer... ki érti ezt???
Egy igen jó könyvelő csodákra képes. Sokszor tényleg tudnak varázsolni is...
SF
:) hat azert koszonom :)
de ha esetleg vmi jo otlet van, ami "kihuzhat a bajbol", vagy vmilyen modon segithet, azt megkoszonom...
ha nem, hat koszi minden infot!
pussz
Jós azért nem vagyok. :)
Ez ekkora osszegnel, mit jelent?
orok halam :)
Mulasztási bírságot. :)
:) ok, de ez mit jelent?
Az nem vészes így elsőre.
kb 500.000 ft
Mekkora tétel?
ez egy civil szervezet. A baj, hogy van egy beveteli tetel, ami nem lett lekonyvelve. Milyen merteku buntetesre szamithatunk?
koszi
Mondjuk a társadalmi szervezet megszüntetése nem hiszem, hogy olyan automatikus APEH-vizsgálatot vonna maga után, mint egy gazdasági társaság felszámolása, de hát kizárni nem lehet.
Akkor bajban vagy.
Mit jelent az a "kisebb baleset"?
Sokáig 5 év volt.
upszz.. hat... ugy tudtam csak 5 evig. Mi van ha nincsenek meg ezek a szamlak?
hat kezdek aggodni!
Koszonom
10 évig jelenleg.
a szamlakat (kiadasi-beveteli penztar bizonylatokat), hany evig vagyok koteles megorizni?
az ellenorzes szempontjabol fontos.
koszi
Ha nincs meg a naplófőkönyv, akkor az "apeh fele nem minden tiszta".
Egyébként szerintem - ha a bizonylatok teljes körűen rendelkezésre állnak - akkor a naplófőkönyv rekonstruálható.
...az apeh fele minden tiszta!
az adobevallassal semmi problema.
De miert nem tudja vki megmondani, hogy mi van akkor ha nincs meg a FONAPLO?????
koszonom
Így van, a bíróság külön nem foglalkozik egy társadalmi szervezet esetleges fizetőképtelenségével sem.
Azt majd az APEH.
- 1
- 2
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02