nem tudom hogy mi köze táppénzhez annak hogy van e üzletrészem vagy sem...
gondolom ügyvezető is voltál? és lehet hogy ezt munkaviszonyban láttad el?
egyébként ha igen akkor ott hibaát követttél el mert ha lemond valaki a veztető tisztségéről ilyenkor a munkaviszonyát is felmondással jkell megszüntetnie de mindegy
a héten kaptem két végzést pedig egy változásbejegyzési kérelemmel jelentettem be a változásokat, egy közgyűlés eseményei voltak és mégis két külön végzésre bontották a változásokatt /1 végelszámolás, 2 tagokkal kapcsolatos változás/
sztem nem vagy tag de ezt már kifejttettem /cb felé, a társaság felé hatályos a változás/furcsa lenne ha az szavazgatna aki már megvált a részesedéstől a társaságban
a cégbíróságon például az ügyvezető váltáskor /ami a bejegyzési hatályát tekintve hasonló a tagváltozáshoz/ azt is nézik hogy ki és mikor adja az ügyvédi meghatalmazást ha egy ügyvezetőt a közgyűlés azonnali hatállyal visszahív akkor egy másnap kelt ügyvédi meghatalmazást már csak az újjonnan választott ügyvezető írhat alá
egyébként szerintem a törlési eljárás is megálhat, te nem vagy ügyveztő, a lakásodon a cég nem található hiába van oda bejegyezve és az új ember nincs meg
egyébként arra azért kiváncsi vagyok kivesz úgy kft-t hogy az sem érdekli hogy mi van vele?