Udvozlok Mindenkit!
Az alabbi problemaval fordulnek Onokhoz.
Cegem es egy masik ceg kozott targyalasok folytak egy termekkel kapcsolatosan. Semmi konkret dokumentum (szerzodes) nem tortent csak szoban beszeltunk arrol hogy ha minden renben alakul majus 1-re leszallitjuk a rendelest. Adtam nekik arajanlatot es el is fogadtak. Az arajanlatot sajnos rosszul adtam meg (elszamoltam) es uj gyar utan kellett neznem ami eleg hosszu ideig tartott. Emiatt teljesen elcsusztak az idopontok es meg a mintat sem tudtam nekik leszallitani mert nem talalok gyartot a megadott arajanlatert. A mintarol illetve a rendelesrol semmilyen dokumentumot/szerzodest nem irtunk ala. (Ide tartozik hogy a szoban forog ceg mas termekeket is szeretett volna vasarolni es mintakat kert, melyeket haladektalanul le is szallitottam nekik). Sajnos ezzel a szoban forgo uzlettel nem tudok mit kezdeni mert a rossz arajanlat miatt egyre kesik a minta es nekik a hataridoig kene a rendeles.
Nemreg a cegtol felhivotak es azt mondtak hogy milliokra beperelnek engem mert miattam veszitenek el egy fontos ugyfelet aki most rendelt volna toluk eloszor es valoszinuleg a jovoben is rendelt volna toluk. Semmilyen szerzodest nem kotottunk, vagy szoban sem volt olyasmirol szo, hogy ok most konkretan ez es ez van. Meg a mintat sem lattak es tudom hogy minden a mintan mulik. En mondtam nekik, hogy majd ha megerkezik a minta es tetszik nekik akkor szerzodest kotunk es megallapodunk a fizetesben, es a hataridokben.
A szoban forgo ceggel a multban nem volt semmilyen kapcsolatom. Most eloszor kerultunk kapcsolatba igy nem is ismertuk egymast...ergo nem tudhatom hogy ha megkapjak a mintat egyaltalan lesz-e belole szerzodes.
Az en kerdesem az hogy perelhetnek-e ok engem olyan dolgokert amikrol konkret szerzodest nem kotottunk csak informalisan beszelgettunk?
Elore is koszonom!