végelszámolás lezárása

Kovács_Béla_Sándor # 2006.10.06. 22:13

OFF
Nem túl udvarias dolog megismételni azt,
amit valaki már elsőre is sértőnek talált.
ON

ObudaFan # 2006.10.09. 16:58

És nem túl okos dolog sztereotípiát alkalmazni egy olyan társadalmi csoportra, amelyről előzőleg bevallod, hogy nem ismered őket. :)

Kovács_Béla_Sándor # 2006.10.09. 17:04

No most, éppen mert nem ismered őket, csakis sztereotípiát alkalmazhatsz... :)

Dr.Attika # 2006.10.10. 14:40

ObudaFan!
Nem sztereotípát alkalmaztam, hanem a "nemke" hozzáállásod miértjére kerestem a választ. A nevedet beütöttem a "google"-ba és láttam, hogy komoly evangelikus tisztséget töltesz be és nyilván ilyen az életfelfogásod. Én mikor most billentyűzök még azt sem tudom, hogy az evangelikusok mit gondolnak a világról, de pár perc múlva utánna nézek ennek. Én azt nem értem, hogy ilyen jogilag képzett "koponya" miért nem az építkezés és miért a szkepticizmus pártján áll. Vallási nézeteddel hoztam összefüggésbe, mert hiszem azt, hogy ez behatárol minket. Hozok egy példát: Én mint római-katolikus soha nem fogom a hitetlen, hazug.....gyurcsányferenceket és bűntársait felmenteni a nemzetnek okozott károkozásuk alól. De megteszi ezt a többi vallás szónélkül.( Sajnálatosan főleg a sokat szenvedett zsidóság.)
És hidd el nekem ,ebben a felszámolási dologban nem az általad a törvénybe belemagyarázott aggályra volt szüksége a kérdezőnek, hanem arra hogy "Végelszámoljj nyugodtan."

ObudaFan # 2006.10.10. 15:11

Biztos igazad van, és egy teljesen új jogszabály általam vallott értelmezéséből egyrészt az én teljes lelkivilágomra, és másrészt egy történelmi egyház teljes hitvallására következtetni lehet. :)
Javaslom inkább a Zsinati Hitvallást, de egyébként részemről a téma lezárva.

Dr.Attika # 2006.10.10. 16:10

Részemről is. A kérdező olyan "jogi muníciót " kapott, ami alapján ha nem jól dönt csak saját magát hibáztathatja.

Kovács_Béla_Sándor # 2006.10.10. 16:19

Dr. Attika: „gyurcsányferenceket és bűntársait felmenteni a nemzetnek okozott károkozásuk alól. De megteszi ezt a többi vallás szónélkül.

Index: „a lutheránusok elnök-püspöke volt az egyetlen a hazai nagy egyházak vezetői közül, aki Gyurcsány Ferenc lemondását követelte. http://index.hu/…gyhvsgyf101/

popsimon # 2006.10.13. 14:53

Miért nem olvassátok el a Ctv. 95. § (4) bek-et?

Dr.Attika # 2006.10.13. 18:25

Igazad van. Ez a törvény-hely egyértelmű és ObudaFaunnak ad igazat. Elnézést kérek aggályoskodásaimért. (Sárközy balfaszsága miatt bármilyen végelszámolás meggátolható.) Ilyen törvényi-hely csak és kizárólag ilyen balfék előterjesztő: Sárközy prof. és ilyen nulla kormány alatt jöhet létre.