OFF
Nem túl udvarias dolog megismételni azt,
amit valaki már elsőre is sértőnek talált.
ON
végelszámolás lezárása
És nem túl okos dolog sztereotípiát alkalmazni egy olyan társadalmi csoportra, amelyről előzőleg bevallod, hogy nem ismered őket. :)
No most, éppen mert nem ismered őket, csakis sztereotípiát alkalmazhatsz... :)
ObudaFan!
Nem sztereotípát alkalmaztam, hanem a "nemke" hozzáállásod miértjére kerestem a választ. A nevedet beütöttem a "google"-ba és láttam, hogy komoly evangelikus tisztséget töltesz be és nyilván ilyen az életfelfogásod. Én mikor most billentyűzök még azt sem tudom, hogy az evangelikusok mit gondolnak a világról, de pár perc múlva utánna nézek ennek. Én azt nem értem, hogy ilyen jogilag képzett "koponya" miért nem az építkezés és miért a szkepticizmus pártján áll. Vallási nézeteddel hoztam összefüggésbe, mert hiszem azt, hogy ez behatárol minket. Hozok egy példát: Én mint római-katolikus soha nem fogom a hitetlen, hazug.....gyurcsányferenceket és bűntársait felmenteni a nemzetnek okozott károkozásuk alól. De megteszi ezt a többi vallás szónélkül.( Sajnálatosan főleg a sokat szenvedett zsidóság.)
És hidd el nekem ,ebben a felszámolási dologban nem az általad a törvénybe belemagyarázott aggályra volt szüksége a kérdezőnek, hanem arra hogy "Végelszámoljj nyugodtan."
Biztos igazad van, és egy teljesen új jogszabály általam vallott értelmezéséből egyrészt az én teljes lelkivilágomra, és másrészt egy történelmi egyház teljes hitvallására következtetni lehet. :)
Javaslom inkább a Zsinati Hitvallást, de egyébként részemről a téma lezárva.
Részemről is. A kérdező olyan "jogi muníciót " kapott, ami alapján ha nem jól dönt csak saját magát hibáztathatja.
Dr. Attika: „gyurcsányferenceket és bűntársait felmenteni a nemzetnek okozott károkozásuk alól. De megteszi ezt a többi vallás szónélkül.”
Index: „a lutheránusok elnök-püspöke volt az egyetlen a hazai nagy egyházak vezetői közül, aki Gyurcsány Ferenc lemondását követelte. ” http://index.hu/…gyhvsgyf101/
Miért nem olvassátok el a Ctv. 95. § (4) bek-et?
Igazad van. Ez a törvény-hely egyértelmű és ObudaFaunnak ad igazat. Elnézést kérek aggályoskodásaimért. (Sárközy balfaszsága miatt bármilyen végelszámolás meggátolható.) Ilyen törvényi-hely csak és kizárólag ilyen balfék előterjesztő: Sárközy prof. és ilyen nulla kormány alatt jöhet létre.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02