Természetesen nem, de utána járok. Köszönöm a figyelmeztetést!
Telekom fizetési meghagyás, BAR lista
Ugye írásba is adták neked, hogy semmilyen kamatot nem kérnek tőled, a tartozás kiegyenlített az X Ft befizetésével?
Grave7
Köszönöm az infót, ez valóban csak egy százalékkal volt jelezve de összeg persze nem volt írva. Felhívtam most a Telekomot és jeleztem az átutalást, illetve rákérdeztem a kamatra ami 250 Ft volt és arról nagylelkűen lemondtak miután kifizettem a 16 ezres + költséget a számlán felül...
Meg az összegszerűen nem, de a kezdődátum és % szerint megadott kamatot is kiszámítottad, átutaltad, ugye?
Kedves gerbera317!
Köszönöm a választ én is ebben reménykedem, és valóban nem volt teljesen egyértelmű 3 összeg volt külön de mindhármat átutaltam egybe a szolgáltatónak.
BAR-listához a Telekomnak? Semmi.
Nem tudom, a telefonszolgáltatóknak mennyi közük van a bar-listához, az sem lepne meg, ha kiderülne, semennyi.
Ami a teljesítésedet illeti: ellenőrizd, hogy a teljes összeget megfizetted-e. A fizetési meghagyás ugyanis részösszegeket sorol fel, legalább kettőt, de telefontartozásnál inkább négyet, és még csak véletlenül sem összesíti őket.
Kedves fórum társak!
A telekomnál havidíjas előfizetésről átálltam domino kártyás csomagra még januárban. A szerződés módosításakor a telekomos kolléga szerint nem volt tartozásom. Majd utána nem sokkal kaptam egy 5090Ft-os számlát a telekomtól, itt sajnos hibáztam és nem jártam utána, mert a telekomos kollégának hittem. Most kaptam egy közjegyzői fizetési meghagyást (fizetési felszólítást nem kaptam vagy nem vettem át de ez megint csak olyan, hogy én A-t mondok a Telekom meg B-t), természetesen azonnal utaltam mert ha a számlát időben befizetem nyilván ezt nem kapom meg.
A kérdésem arra irányul, hogy ez miatt BAR (lehet már nem így hívják) listára kerülök automatikusan, és ezáltal a közeljövőben nem vehetek fel hitelt sem?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02