Mi lesz ebből?

végrehajtó1 # 2011.03.26. 16:43

Mennyi időre foglalnák le a kocsit és mi lenne az ügy vége???
Amíg a tertozást nem rendezik, vagy míg el nem árverezik.

motoroska # 2011.03.26. 16:36

Vásároltam egy autót, és átíratásnál kiderült hogy záradék van rajta, egy behajtócég által. 260e ft-os gázszámlát terhelték rá, és kivonták a forgalomból, ezért én nem tudom átíratni, amíg ki nem fizeti valaki.
Nem az eredeti tulajtól vettem, hanem attól, aki megvette a tulajtól. A srác nem tudott róla, mert nem akarta átíratni, de 1 évig ott volt nála.
Az eredeti tulajt nem lehet sehol se megtalálni, szomszédja szerint rendőrök és behajtók 1-2 éve keresik. Állítólag Pesten bujkál valahol.
A vételt vissza fordítani nem lehet :S
Utána jártam a dolgoknak, az autót az eredeti tulaj 2010 márciusba adta el, de az autót 2011 januárba vonták ki, meg szerintem akkor tettek rá záradékot.
Írtam a behajtócégnek, hogy betudom bizonyítani, de 3 napja nem kaptam tőlük választ :S de ők szerintem azt mondanák, hogy biztos most írtunk egy adás-vételit, mert a tulaj nem adta le az adásvételit.
Eladni így nem akarom.
Ha tennék feljelentést, és nem találnák meg az eredeti tulajt, mert gondolom őt keresnék, akkor mennyi időt von maga után? Mennyi időre foglalnák le a kocsit és mi lenne az ügy vége???

Dr.Attika # 2011.03.26. 06:36

A figyelmeztetésről nem küldenek papírt sehova. Az szóban megtörtént. Azért írták fel az adataidat, mert minden intézkedés alá vont személy adatait fel kell írniuk.

bakimaki # 2011.03.25. 23:27

Én először látogatom ezt az oldalt ezért elnézést ha rossz helyre írom a kérdésemet.
Azzal lenne kapcsolatban a kérdésem, hogyha a rendőröktől kaptam egy figyelmeztetést és elkérték a címemet és minden adatomat, akkor csak az itthoni címemre kapok erről papírt? Vagy esetleg küldenek az iskolámba is?
A válaszokat előre is köszönöm.