SOS A lakásomat vitte a bank :SSSS


zolltomi # 2011.04.28. 19:30

Nézesd át a szerződést egy banki szakemberrel, esetleg ügyvéddel! A válaszhoz biztosan minden sort ismerni kelene így itt neked könnyelműség lenne bármit mondani. Van valami etikai kódex ezekre az esetekre, amit szinte az összes bank aláírt.

AA75 # 2011.04.28. 17:06

Persze,mivel idehozták a papírt a lakásra és aláíratták velem,nem kényszerítettek,vagy valami,de benne van,hogy 3 nap van arra,ha nem értek egyet ezt jelezni feléjük...de ezt hogyan kell,milyen formátumban???Mit és kinek kell írnom???

hunfrakk # 2011.04.28. 17:02

a felmondott hitelszerződésben votl utalás a vételi jogra?

aláírtad, elfogadtad az új 2,5 M Ft-os árat?

AA75 # 2011.04.28. 16:32

Kedves végrehajtó és fórumozó sorstársaim!

Nagyon el vagyok keseredve,ezt a bejegyzést végső elkeseredésemben írom...
Volt egy lakáshitelem,amit 2007-ben vettem fel,3,7 Millió Ft-ot,természetesen SCH alapon...
Sajnos 2 évvel ezelőtt munkanélkülivé lettem és egyszerűen nem tudtam fizetni a lakáshitelemet.Mostanra addíg fajultak a dolgok,hogy a Bank felmondta a hitelszerződésemet és aláírattak vele egy okmányt,miszerint élnek a vételi jogukkal,mivel ezen kívül is tele vagyok más egyéb hitelekkel és nehogy ráterheljen egy másik bank a földhivatalnál a lakásra.A vételi jogot alapító levélben ez az összeg 2.5 millio Ft,amit nagyon-nagyon keveslek,hiszen a rendes szerződésben még 4,1 millio HUF volt.Én értem,ogy jelenleg lennt vannak az ingatlan árak,na d bocsássa meg a világ,akkor most sem lakásom nincsen,amit eddíg befizettem 3 év alatt az is elveszett,plussz még tartozok nekik 3 millio ft-tal?

Mit tehetek,mit csináljak,mert ennek gyanus "szaga" van,nem hiszem,hogy ez fer?

Köszönöm a válaszukat!