Tudnátok segíteni végrehajtási ügyben?


segitseg keres # 2011.12.06. 01:07

Szeretnék segítséget kérni! Kb 1 hónapja írt nekem ALPHA FINANCIAL SERVICES KFT, hogy az OTP felé tartozásom van..Sajnos nem tartózkodtam a lakásban, így a leveleket sem kaptam meg..Szeretnék a levelükre visszareagálni és szügyben kérném a segítséget.
Ugyan Ők azt írták hogy ha együttműködök 15 napon belül (ami már lejárt akkor elengednek bizonyos összeget..) A levelükbe megemlítették hogy már küldte nekem korábban is levelet ami nem igaz mivel én egyáltalán nem kaptam meg..Elképzelhető hogy a korábbi címemre küldtek anno valamit, de azt nem tudhatom mivel már évek óta nem lakom ott.. Ezen a címen amire küldtek levelet, több mint 5 éve lakom és ide semmilyen fizetési felszólítás nem érkezett meg..A levelükre szeretnék SOS-be visszareagálni, ill megemlítik hogy csak nekik küldjem el a befizetéseket..Ennyivel nem tartozom az OTP-nek anno 20 ezer Ft-os"A" hitelem volt, de aztán megszűnt a folyószámlám..Ez kb 7-8 éve lehetett.

Kérem hogy az e-mail címemre küldjék el, hogy ilyenkor mi a teendőm..Nem ismerem el azt hogy a behajtó csoport küldött nekem levelet és ezt a tartózást sem ami már 280000 Ft minden költséggel együtt..Várom mielőbbi segítségüket. Tisztelettel:segítség kérő)


Segítséget szeretnék kérni! Digivel kötettem szerz?dést 2004.11. 01 hónaptól. 2005-ben lemondtam a szolgáltatást telefonon és e-mailen is! Ahová k

C a s a b l a n c a # 2011.11.29. 13:02

Várható, hogy lesz árverés, a végrehajtó tűzi ki az ingatlant árverésre.
Az időpontját inkább a végrehajtótól kéne megkérdezni, illetve az ügyben lényeges valamennyi információval ő szolgálhat.
Megpróbálhatjátok magatok értékesíteni az ingatlant, talán jobban kijöttök az ügyből...

Krisztina520 # 2011.11.28. 09:30

végrehajtást tettek a szüleim házára 2 millió ft-ot ezt megkérték részletre de mostmár nem tudják fizetni de azóta jött még egy végre hajtás kb 800ezer forintról de azzal meg nem csinálnak semmit nem is érdekli őket!a végrehajtás ilyen tulajdon lapon jött!ilyenkor most mi lesz?el fogják venni a házat vagy mi?és ha igen kb mennyi időn belül stb...?kérlek írjatok le róla mindent amit tudtok!


Tudnátok segíteni végrehajtási ügyben?