Végrehajtás után.....börtön?


Sherlock # 2012.08.24. 13:47

Fizettem vagy 2 evig rendszeresen, mindig idoben bevolt fizetve a penz

akkor nem lesz büntetőeljárás.

egy forinttal sem lett kevesebb a 200ezer forintbol a hitel...havonta 10ezret fizettem be, es meg mindig annyival, sot tobbel tartozom, mint amennyit felvettem.

késedelmi kamat, költségek, stb. megdobja rendesen.

Karim # 2012.08.24. 13:32

Fizettem vagy 2 evig rendszeresen, mindig idoben bevolt fizetve a penz. Csak erdekes, hogy levolt tiltva a kartya, nem is hasznaltam de egy forinttal sem lett kevesebb a 200ezer forintbol a hitel...havonta 10ezret fizettem be, es meg mindig annyival, sot tobbel tartozom, mint amennyit felvettem.

ObudaFan # 2012.08.24. 10:22

Büntetőeljárás csak akkor lehet ebből, ha nyilvánvaló a körülményekből, hogy nem is akartad visszafizetni a tartozást, vagy ha a bankot megtévesztetted a hitel felvétele során.

Karim # 2012.08.24. 09:58

Tisztelt Szerkesztok,Forumozok!

Sajnos van egy fennallo hitelem egy bank fele, jelenleg 300 ezer forintrol. Kaptam egy levelet, miszerint mar atadtak behajtoknak.
Van bejelentett lakcimem, nincs allasom, illetve nem is elek otthon. Bankszamlamra nem erkezik semmifele utalas.

Ha kijelentkezek az allando lakcimemrol mit tehetnek? (Azert jelentkezek ki,mert kulfoldre koltoztem, amit jeleztem anno a bank iranyaba, a telefonszamomat is megadtam, de nem kerestek,semmi reakcio...)
Az elozo allando lakcimemre, ahol laktam mikor hitelt igenyeltem kimehetnek, ha mar nem lakok ott?

Illetve masik kerdes, hogy mit gondoltok bortonbe kerulhetek emiatt???
Tudom nincsen mar adosok bortone, de sajnos nagyon fiatalon meggondolatlan voltam, es belevittek egy kisebb csalasba, amiert kaptam 3 ev probara bocsatast, ami jelenleg meg tart.

Mire szamithatok vegulis, ha nincs semmi a nevemen se otthon, se itt kint kulfoldon?

koszonom a valaszokat elore is!