jogtalan végrehajtás?

Kiki1976 # 2016.02.07. 14:11

Tisztelt Fórumozók!

Végrehajtási letiltással kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni önöktől.
1996-ban vásároltunk egy ingatlant a volt férjemmel a XIII.Kerületben.
2015 Julius 1 én elváltunk. Az ingatlant 2014 .November 2 óta csak is kizárólag a volt férjem használja két közös gyerekünkkel együtt. Két gyermekünkből a legkisebbik gyerek már csak kiskorú, aki a volt férjemnél maradt.
Már korábban is 2013 óta csak tőlem tiltották le a közös költség tartozást. Állandóan csak én fizettem meg eddig is a közös tartozásunkat, mert nincs rendes munkahelye.
2014 Julius 1 én kötöttünk egy egyezséget a bíróságon a váláskor hogy kizárólag csak ö fogja lakni ezen ingatlant a két gyerekkel együtt, de úgy tűnik, azóta se óhajtja fizetni a közös költséget, mert ismételten tőlem tiltják le a felhalmozódott összeget.
Úgy értesültem, hogy a válás napja óta csak is kizárólag neki kellene megfizetnie a közös költséget.
Nem értem azt, hogy ha van egy egyezség, amiben le van írva, hogy ő lakik ott és csak ö használja az ingatlant a gyerekekkel akkor miért az, hogy folyamatosan tőlem tiltja le a végre hajtó a tartozást?
Gondolatom szerint öt a bosszú vezérli, de az nem azt jelenti, hogy neki nem kellene fizetnie ezt a közös költséget.
Ha nem használom, az ingatlant miért kell nekem megfizetnem?
Hogy lehetne ennek a bosszúhadjáratnak véget vetni a volt férjem részéről?
Meddig tarthat ez az állapot önök szerint?
Hová kellene fordulni megoldásért? Illetve hogyan lehetne kiszállni ebből?
Ez az állapot tarthatatlan nekem is meg kell élnem, de amennyi, megmarad a fizetésemből az semmire se elég.
Tisztelettel megkérném önöket, hogy szíveskedjenek részemre valamilyen jó megoldást javasolni! Kérném önöket hogy segítsenek eligazodni ebben a jogi útvesztőben!
Várom szíves válaszukat! Előre is köszönöm!
Tisztelettel:Kiki1976