Tisztelt Ügyvédnő/Úr!
Az lenne a kérdésem, hogy ha jogtalanul zárolták a számlámat egy olyan parkolási büntetési ügyben, ahol nem is voltam már sem tulajdonos,sem üzemben tartó, mit tehetek? Az állandó lakcímemen nem lakik senki. Nem is szoktam oda levelet kapni. Állítólag oda küldtek értesítőt. ÉN onnan értesültem erről a "rémálomról", amikor a számlámra érkezett fizetésem le volt zárolva. Felvettem a kapcsolatot a bankkal, akik annyit tudtak segíteni, hogy honnan érkezett a végrehajtás. Így eljutottam a Terézvárosi parkolási társasághoz. Majd ott beszéltem az ügyfélszolgálatossal aki közölte, hogy ne reménykedjek abban hogy vissza fizetik. Felvettem Dr. Németi Gáborral is a kapcsolatot(emailon átküldtem neki az adásvételi szerződést, és leírtam, hogy törvényesen jártam el, és az új tulaj is fel van tüntetve a KEKKH-ban), aki közölte, hogy kivizsgálják, de a "Megbízója" nem szokta vissza fizetni a beszedett összeget. ÉS én pereljek, vagy vegyem fel a kapcsolatot azzal az emberrel aki a gépjármű új tulajdonosa lett.
Kérdem én, mit lehet ilyenkor tenni???
Köszönöm előre is!
Márti