Ezek szerint az utolsó bekezdésemet el sem olvastad. Akkor tényleg így jártál...
jogtalan végrehajtás parkolás miatt
gerbera317,
Jó nagy paraszt vagy, így jártál.
Valószínű ebben a kommunikációs közlésmódban tudsz csak élvezni, de ez is a sunyi fajtád számlájára írható.
Gondolom te is azt a féreg kategóriát képviseled, akik ezeket a parkoló cégeket védik, képviselik.
Remélem leokádod magad néhanapján, már embertársaidat is figyelembe véve, mi lenne a fajtáddal szemben a társadalmi elvárás.
Te gyökér.
Kérdésed nincs? Sebaj, anélkül is érthető a problémád.
1) Először is: eladtad az autódat. Talán be is jelentetted ezt az okmányirodán. Ha nem tetted, így jártál.
2) Ha meg is tetted, a vevőd nem tette. A parkolótársaság a központi nyilvántartás szerint ellened kérte a fizetési meghagyás kibocsátását. Ellentmondtál? Azt írod, leveleztél a közjegyzővel is. Na de miről? Tán jó egészséget kívántál neki? Elég lett volna simán ellent mondani a fizetési meghagyásnak. Nem tetted, az jogerőssé és végrehajthatóvá vál. Így jártál.
3) Most a végrehajtó kényszerít. Ha valakinek, akkor neki semmiképpen nem fogod megtiltani, hogy eljárjon ellened. Így jártál.
És hogy mégse egészen járj így, íme a megoldás: Fizesd ki a tartozásodat, és a keletkezett költségedet és károdat fizetési meghagyás útján érvényesítsd a vevőd ellen. A személyi adatait megtalálod az adásvételi szerződésen.
Tisztelt Hozzáértők!
Kérdésem kb hasonló, mint egy rublikával lejjebb, ugyanez a Terézvárosi istencsapása parkolócég próbál tőlem is behajtani pénzt úgy, hogy van érvényes adás-vételi szerződésem arról az általam eladott autóról, amivel az új tulaj parkolócetli nélkül parkolt valahol Budapesten.
Minden egyes felszólítólevelükre reagáltam, de nem válaszoltak(vidéken élek kb 100km-re Budapesttől), egy közjegyző irodának is, azok se reagáltak, majd már végrehajtóhoz került az ügy, akik foglalást jegyeztek be az ingatlanunkra.
Most itt vagyok az adás-vételi szerződéssel, pont adtuk volna el az ingatlanunkat, de ezek miatt nem lehet.
Még ügyvédre sincs pénzem mostanában, egészségügyileg is úgy vagyok, örülök, ha el tudok menni valahova.
A terézvárosi cég ragaszkodik a pénzéhez, azt mondja, én nem küldtem nekik semmit, a végrehajtó meg vár a válaszra a parkolócégtől.
És a mai napig szinte lehetetlenség elérni ezeket a parkolócégeket, úgy kell nyomoznom vidékiként, ki hova tartozik most.
Köszönöm segítségüket.
Tisztelt Ügyvédnő/Úr!
Az lenne a kérdésem, hogy ha jogtalanul zárolták a számlámat egy olyan parkolási büntetési ügyben, ahol nem is voltam már sem tulajdonos,sem üzemben tartó, mit tehetek? Az állandó lakcímemen nem lakik senki. Nem is szoktam oda levelet kapni. Állítólag oda küldtek értesítőt. ÉN onnan értesültem erről a "rémálomról", amikor a számlámra érkezett fizetésem le volt zárolva. Felvettem a kapcsolatot a bankkal, akik annyit tudtak segíteni, hogy honnan érkezett a végrehajtás. Így eljutottam a Terézvárosi parkolási társasághoz. Majd ott beszéltem az ügyfélszolgálatossal aki közölte, hogy ne reménykedjek abban hogy vissza fizetik. Felvettem Dr. Németi Gáborral is a kapcsolatot(emailon átküldtem neki az adásvételi szerződést, és leírtam, hogy törvényesen jártam el, és az új tulaj is fel van tüntetve a KEKKH-ban), aki közölte, hogy kivizsgálják, de a "Megbízója" nem szokta vissza fizetni a beszedett összeget. ÉS én pereljek, vagy vegyem fel a kapcsolatot azzal az emberrel aki a gépjármű új tulajdonosa lett.
Kérdem én, mit lehet ilyenkor tenni???
Köszönöm előre is!
Márti
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02