Tisztelt Szakértők!
Ez év elején egy rendeletre hivatkozva lakóhelyemen egy ellenem folyamatban lévő vh-ügy iratait A-végrehajtó átadta B-végrehajtónak. Ez az ügy már régóta folyik, fizetem a megállapodás szerinti törlesztőrészleteket, legalábbis fizettem eddig az eredeti A-végrehajtónak.Sajnos, nincs nálam a levél, amelyben B-végrehajtó értesített, hogy átkerült hozzá A-végrehajtótól az xyz-számú VH-ügycsomag, és ezentúl egy új VH-számra hivatkozással neki fizessem a megállapított törlesztőrészleteket.
A problémám nekem ezzel a következő :
az eddigi A-végrehajtónak is fizettem már kicsivel több, mint 1 éve a havi törlesztőket, azonban ezekről soha egyetlen írásbeli elszámolást nem kaptam. Rövidebben szólva : jelenleg nem tudom, mennyi még az annyi : mennyit kellene még fizetnem összesen. Ezen a kérdésem felbuzdulva 2016.05.21-i dátummal ajánlott levelet küldtem B-végrehajtónak, akihez átkerült az ügycsomagom, és kérdésemben megfogalmaztam a fenn leírtakat, miszerint ad1: nem tudom, mennyit fizettem eddig A-végrehajtónak, ad2 : nem tudom, mennyi még a hátralékom, és ad3 : nagyon nem szeretném, ha most ezt az egészet pl. új ügyként kezelnék, új kamatokkal és egyebekkel.
A konkrét kérdésem az is lenne : erre a lassan több, mint 3 hónapja elküldött ajánlott levelemre egy betű nem sok, annyi válasz nem érkezett B-végrehajtótól.
Mit tehetek? Kihez fordulhatok?
Előre is köszönöm segítségeteket.