Fizetési meghagyás majd felszámoltatás

Lewis1 # 2017.06.07. 17:44

Jó...kb én is így számoltam. Ez nem baj...a pénz az mindig jó ,főleg hogy nagy összegről van szó. Köszi

Vadsuhanc # 2017.06.07. 17:40

Az adós a leírásod szerint a Kúriáig elmegy... nem kevés idő...

Nem megy el addig , de nem fizet, Te végrehajtást kérsz....

Ez sem kevés idő..

Maradjunk a hónapokban, de lehet ez 13 hónap..

Ezt itt, amit leírtál az alapján kíváncsi vagyok ki mondja neked meg mikor látsz pénzt, még negyedéves ciklusban is....

NEm azért mert ellened vagyok...

Lewis1 # 2017.06.07. 17:05

Az ítélet jogerős,fellebbezésnek helye nincs,és 15 napon belül teljesíteni kell. Azért írok most ide és nem az ügyvédemhez intézem a kérdést mert a tárgyalás után most nem sok időnk volt beszélni erről. De nyilván beszélünk még csak én most szeretném tudni. Nagy-vonalakban vázolta d én most az idejére lennék kíváncsi.

Vadsuhanc # 2017.06.07. 16:55

Mit mondtak a tárgyaláson és mit mondott az ügyvédet. Itt pontosan arra kérsz választ amire ma megkaptad vagy mit szeretnél tudni ....

Lewis1 # 2017.06.07. 16:43

Mármint ügyvéd csinálja. Ez egy munkaügyi per volt. Ma volt a másodfokú tárgyalás.

Lewis1 # 2017.06.07. 16:41

Természetesen.

Vadsuhanc # 2017.06.07. 16:37

Ezen ügyben ügyvéd nélkül fogtál bele ? Ugye nem ?

A kérdésedre adható válasz az iratok nélkül igen csak kétséges. Fogadj ügyvédet, mert az itt adott tanácsok ( nem a tanácsok miatt ) alapján sem nem fog menni. Erősen ügyvéd kényszeres az ügyed, amit itt megoldani még a legjobb és legtisztégesebb ügyvéd és legjobb szándékú ember sem fog tudni megoldani.

Lewis1 # 2017.06.07. 15:16

Üdv

Az lenne a kérdésem hogy ha van egy jogérős ítéletem amelyben pénzügyi követelésem van egy céggel szemben ,azt mennyi időn belül tudom érvényesíteni az az pénzhez jutni?
Ha nem fizet a fizetési meghagyás után akkor a felszámolás mennyi időn belül zajlik le ? Szinte biztos hogy a jogerős ítéletem ellen még a Kúriáig is elmegy . Gondolom amíg ott nem döntenek addig a felszámolást be tudja fagyasztani. Jól gondolom?