Jó...kb én is így számoltam. Ez nem baj...a pénz az mindig jó ,főleg hogy nagy összegről van szó. Köszi
Fizetési meghagyás majd felszámoltatás
Az adós a leírásod szerint a Kúriáig elmegy... nem kevés idő...
Nem megy el addig , de nem fizet, Te végrehajtást kérsz....
Ez sem kevés idő..
Maradjunk a hónapokban, de lehet ez 13 hónap..
Ezt itt, amit leírtál az alapján kíváncsi vagyok ki mondja neked meg mikor látsz pénzt, még negyedéves ciklusban is....
NEm azért mert ellened vagyok...
Az ítélet jogerős,fellebbezésnek helye nincs,és 15 napon belül teljesíteni kell. Azért írok most ide és nem az ügyvédemhez intézem a kérdést mert a tárgyalás után most nem sok időnk volt beszélni erről. De nyilván beszélünk még csak én most szeretném tudni. Nagy-vonalakban vázolta d én most az idejére lennék kíváncsi.
Mit mondtak a tárgyaláson és mit mondott az ügyvédet. Itt pontosan arra kérsz választ amire ma megkaptad vagy mit szeretnél tudni ....
Mármint ügyvéd csinálja. Ez egy munkaügyi per volt. Ma volt a másodfokú tárgyalás.
Természetesen.
Ezen ügyben ügyvéd nélkül fogtál bele ? Ugye nem ?
A kérdésedre adható válasz az iratok nélkül igen csak kétséges. Fogadj ügyvédet, mert az itt adott tanácsok ( nem a tanácsok miatt ) alapján sem nem fog menni. Erősen ügyvéd kényszeres az ügyed, amit itt megoldani még a legjobb és legtisztégesebb ügyvéd és legjobb szándékú ember sem fog tudni megoldani.
Üdv
Az lenne a kérdésem hogy ha van egy jogérős ítéletem amelyben pénzügyi követelésem van egy céggel szemben ,azt mennyi időn belül tudom érvényesíteni az az pénzhez jutni?
Ha nem fizet a fizetési meghagyás után akkor a felszámolás mennyi időn belül zajlik le ? Szinte biztos hogy a jogerős ítéletem ellen még a Kúriáig is elmegy . Gondolom amíg ott nem döntenek addig a felszámolást be tudja fagyasztani. Jól gondolom?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02