A DLA Piper nyerte el az ügyvédi szakma egyik legrangosabb elismerését, a ’Chambers Europe Awards 2020’ díjat, amelyet ezúttal 2020. április 24-én tartottak meg digitális formában a Twitteren. Az elismerést az utóbbi négy díjátadóból harmadszorra nyerte el a DLA Piper Magyarországon.

A díj a DLA Piper budapesti csapatának kimagasló évét tükrözi, amelyet az iroda 2020. évi Chambers Europe és a Chambers Global élvonalbeli rangsorolásai is igazolnak.

A Chambers Europe Awards a hazai és nemzetközi ügyvédi irodák tevékenységét díjazza Európa legfontosabb országaiban és régióiban. A díjátadót több száz interjúból álló éves kutatómunka előzi meg, a díjat pedig az iroda elmúlt 12 hónapos teljesítménye, stratégiai növekedése és ügyfélkiszolgálása alapján egy független szakmai zsűri ítél oda az adott ország vagy régió legjobbjainak.

„A díj a jogi szolgáltatói piac egyik legrangosabb nemzetközi elismerése, és büszkék vagyunk arra, hogy harmadik alkalommal nyerhettük el. Köszönet érte ügyfeleinknek és kollégáinknak, akik lehetővé tették számunkra, hogy ismét megszerezzük ezt a rangos díjat!  Bízunk abban, hogy integrált szolgáltatásaink, elkötelezettségünk és kemény munkánk valódi értéket teremt számukra.” – mondta Posztl András, a DLA Piper Hungary ügyvezető partnere.

A DLA Piper a Chambers Europe Awards további három kategóriájában kapott jelölést, így Kelet-Közép-Európa, Belgium és az Egyesült Királyság “Év Ügyvédi Irodája” címekért is versenybe szállt, amely szintén tükrözi a jogi szolgáltató piacvezető szerepét a kelet-közép-európai régióban, Belgiumban és az Egyesült Királyságban.