Idén is a legmagasabb Tier 1 minősítést nyerte el a Kapolyi Ügyvédi Iroda banki, finanszírozási és tőkepiaci jogi területen a Legal 500 listán, az egyik legismertebb független jogi rangsorban, ezzel megőrizve piacvezető szerepét a hazai ügyvédi irodák között. A több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező ügyvédi iroda erősödő pozícióját jelzi, hogy ingatlan- és építési jogi szolgáltatásait és munkatársai szakmai felkészültségét további kategóriákban is a legjobbak közé sorolta a tekintélyes jogi szakmai kiadvány.

Több éve folyamatosan több kategóriában is a legjobb hazai ügyvédi irodák között végez a Kapolyi Ügyvédi Iroda a Legal 500 szakmai összesítése szerint. Az ügyvédi iroda banki, finanszírozási és tőkepiaci jogi területen 2021-ben is a legmagasabb Tier 1 minősítést nyerte el az egyik legismertebb független jogi rangsorban. A több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező és a European Law Firm, valamint az IR Global tagjaként nemzetközi színtéren jelen lévő Kapolyi Ügyvédi Iroda piaci pozíciója ingatlan- és építési jogi területen is tovább erősödött, ennek elismerése a szakmai értékelések alapján odaítélt magasabb, Tier 2 minősítés.

A rangos kiadvány a Kapolyi Ügyvédi Iroda munkatársainak szakmai felkészültségét két kategóriában is legmagasabb minősítéssel ismerte el. A Next Generation Partners kategóriában Krezinger Viktor, az ügyvédi iroda tőkepiaci csoportjának vezetője került a legjobbak közé, aki több mint 10 éves szakmai tapasztalatával befektetési alapkezelők és befektetési szolgáltatók részére nyújt jogi tanácsadást. Habóczky Sándor hazai és külföldi befektetők, fejlesztők és ingatlanalapok képviseletében szerzett jelentős tapasztalatokat, a Kapolyi Ügyvédi Iroda ingatlan- és építési jogi csapatának vezetőjeként nyerte el magas színvonalú szakmai munkájáért a legjobb minősítést Leading Individual kategóriában.

Kapolyi József, a Kapolyi Ügyvédi Iroda vezetője a Legal 500 rangos elismerésére reagálva kiemelte, hogy a nívós független szakmai értékelések a komplex, innovatív, határokon átnyúló jogi szolgáltatások körének további bővítésére, a szolgáltatások minőségének további emelésére ösztönzi az irodát.