A robotporszívók ma már egyre több háztartásban segítik a mindennapokat. Vannak közöttük régebbi és újabb típusok is, de immár a legújabb generáció is megérkezett az otthonainkba. Ezek még hatékonyabbak, több funkcióval rendelkeznek, és már akár a felmosás terhét is át tudják vállalni. (X)

Miért érdemes beruházni egy robotporszívóra?

Több oka is lehet annak, hogy valaki vásárol egy ilyen készüléket. Vannak, akik azért szeretik, mert időt spórolnak meg vele. Egyszerűen úgy időzítik a gép működését, hogy az senkitől nem zavartatva, munkaidőben elvégzi a napi takarítási feladatokat. Így mire mindenki hazaér, már frissen fel van porszívózva, és nem kell ezzel foglalkoznia senkinek.

Másnak beleférne az idejébe, de egyszerűen túl lusta hozzá. Ki kell mondanunk, a legtöbben nem szeretjük a házimunkát. Aki így érez, annak hatalmas megkönnyebbülés, hogy ennek a tehernek egy részét át tudja ruházni másra. Ráadásul még csak konfliktus sem lesz a családban amiatt, hogy valaki más nyeri meg a feladatok egy részét.

Mit tud egy modern, új generációs robotporszívó?

Ma már nem csak olyan készülékek érhetőek el, amelyek porszívóznak, hanem olyanok is, melyek a felmosás terhét is leveszik rólunk. Tökéletes példa erre az Eufy hybrid robotporszívója. Ez elhozza számunkra a maximális kényelmet és a tökéletes automatikus tisztítás új élményét.

Egy ilyen eszköz képes valós időben feltérképezni a megtisztítandó területet. Ráadásul mi magunk is meghatározhatjuk, hogy a szobán belül hova menjen, vagy épp hova ne. A no-go zónák lehetnek pl. a nagyszőrű szőnyegek, de akár beállíthatjuk azt is, hogy csak egy bizonyos területen menjen végig. Így ha valami kiborul vagy kifröccsen, nem kell egy teljes takarítást elvégeztetnünk vele, elég csak az érintett területet kijelölni.

Intelligens megoldások tömkelegével érkeznek az új generációs készülékek. Például a már említett Eufy hybrid robotporszívó BoostIQ technológiája képes érzékelni a szennyezettebb területeket, ennek megfelelően beállítva a szívóerőt. Az AI Map-nek köszönhetően valós időben térképezi fel a takarítandó területet. Az akkumulátortöltést is automatikusan elvégzi, melyet követően pontosan onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta. De a kb. 2,5 órás működési időre képes energiaforrásának hála akár egy nagyobb lakás sem okoz neki problémát.

Ha te is szeretnél egy ilyen kiváló, innovatív, sokoldalú gépet, akkor szerezd be az Eufy robotporszívódat a Moon Store-tól.

Szabadság, szeretem!

Azzal, hogy beszerzed a saját eszközöd, óriási szabadságra teszel szert! Időben és lehetőségekben egyaránt. A nagytakarítás maradhat a te kezedben, de a mindennapos porszívózás és súrolás gondja lekerül a válladról.

A mobilapplikációnak köszönhetően pedig akár a munkahelyedről is elindíthatod, ha elfelejtetted volna. De akár időzítheted is, így biztos nem marad el a napi automatizált házimunka. Ez ám az igazi szabadság!