Az act Bán és Karika Ügyvédi Társulás új partnere lett 2022 januárjától Weidinger Péter LL.M. A jogász számos területen, többek között a kötelmi, a társasági, a dologi, a munkajog és az adatvédelem területén is mély szakmai ismeretekkel bír. Az ügyvédjelöltek munkájának felügyelete mellett a magyar és a külföldi ügyfelek bíróság előtti és bíróságon kívüli képviseletében is komoly szerepet vállal.

Az év elején új partnert nevezett ki az act Bán és Karikai Ügyvédi Társulás. Weidinger Péter LL.M. 2017-ben ügyvédjelöltként csatlakozott az irodához. A folyamatos szakmai tapasztalatszerzés mellett jogi szakvizsgáját 2019-ben tette le, kitűnő eredménnyel. Többször is megfordult Frankfurtban, ahol jelentős nemzetközi szakmai tapasztalattal gazdagodott. Először a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, majd a Hesseni Ügyvédi Kamara Alapítványának ösztöndíjasa volt a német városban. 2018 nyarán pedig az act legal frankfurti irodájában dolgozott. 2020 óta egyéni ügyvédként az act legal Bán és Karika Ügyvédi Társulás csapatát erősíti. Szakterületei közé tartozik a kötelmi jog, a munkajog, a társasági jog, valamint a peres és nemperes eljárások is. A tapasztalt jogász angol és német nyelven felsőfokú szinten beszél.

„Péter partnerré válása fontos mérföldkő számunkra. Személye ugyanis garancia arra, hogy ügyfeleink továbbra is azt a kiemelkedően magas színvonalú – nemzetközi tapasztalatokra épülő – szolgáltatást várhatják el tőlünk, amit az elmúlt években már megszokhattak” – hangsúlyozta Bán Gergely, LL.M. a társulás névadó partnere.

„Örülünk, hogy partnereink között köszönthetjük Pétert, aki szakértelmével nagyban hozzájárul csapatunk sikeréhez. Emellett jogi cikkek, szakmai publikációk elkészítésében és az üzletfejlesztés terén is bátran támaszkodhatunk rá, hiszen ezek a feladatok is jó kezekben vannak nála” – tette hozzá Karika Márton, a társulás másik vezetője.