Partneri pozíciót tölt be 2023. február 1-jétől Krüpl László, a Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda ingatlanjogi csoportvezetője.

Krüpl László ingatlanjogi vezetőként 2019 óta erősíti a Schönherr csapatát. Több mint 15 évnyi tranzakciós jogi tanácsadási tapasztalattal rendelkezik, hazai és nemzetközi ügyfeleket egyaránt képvisel. Szakmai pályafutása során közel száz tranzakciót koordinált. Mind share deal-ek, mind pedig asset deal-ek vonatkozásában nyújt jogi támogatást, és kiemelkedő tapasztalata van a zöldmezősberuházások, valamint kivitelezési projektek tekintetében.

Krüpl László – Forrás: Schönherr

Pályája során vezető nemzetközi ügyvédi irodákban dolgozott ingatlanjogi és tranzakciós területen. Egyetemi tanulmányait az ELTE-n és két külföldi egyetemen, a müncheni Ludwig Maximilian Egyetemen és a Göttingeni Egyetemen végezte, valamint a londoni Képviselőházban (House of Commons) szerzett szakmai tapasztalatot. 2021 óta a Royal Institution of Chartered Surveyors bejegyzett ingatlanszakértője (MRICS) kereskedelmi ingatlan szakirányon. 2022-ben a magyarországi ingatlanpiac legbefolyásosabb szereplői között szerepelt a Portfolio.hu “TOP 10 jogász a hazai ingatlanpiacon” listáján.

“László az elmúlt néhány évben stabil ingatlanpiaci praxist és változatos ügyfélkört épített ki a magyarországi Schönherr irodában” – mondta Michael Lagler, a Schönherr ingatlanjogi szakterületének nemzetközi vezetője. “Ha ingatlanjogról van szó, hozzá érdemes fordulni Magyarországon. Büszkék vagyunk rá, hogy a csapatunk tagja.”