Ügyvezető partnerré lépett elő Gera Dániel, a Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda munkajogi és compliance praxisának vezetője 2023. április 1-jei hatállyal.

Gera Dániel közel 20 éves jogi tapasztalattal rendelkezik, az elmúlt években ő alakította a Schönherr magyarországi munkajogi praxisát és jelentősen hozzájárult az iroda helyi compliance és adatvédelmi területeinek fejlesztéséhez. Dániel az ELTE-n szerzett jogi diplomát, ezt követően ügyvédként sokéves tapasztalatra tett szert egy nemzetközi ügyvédi irodában. 2015-ben csatlakozott a Schönherrhez, ahol 2018-ban counsellé, majd 2022-ben partnerré léptették elő. A mostani kinevezéssel erősödik Dániel vezetői szerepe a magyarországi irodában, egyúttal a Schönherr régiós növekedését is segíti.

“Miután tizenhárom évig voltam a Schönherr budapesti irodájának ügyvezető partnere, örömmel adom át a stafétabotot Gera Dánielnek, aki kiváló ügyvéd, és nagy tapasztalattal rendelkezik az ügyfelek tanácsadásában, több jogi területen, legyen szó munkajogról, M&A és compliance ügyekről” – mondta Hetényi Kinga, a Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda partnere. “Dániel partnerként már megmutatta kivételes vezetői képességeit és innovatív hozzáállását, az ügyfelek és kollégák körében is nagy elismerésre tett szert. Irodánk folyamatosan növekszik, biztos vagyok benne, hogy Dániel kinevezése tovább erősíti pozícióinkat a magyar piacon. Ez a változás egy természetes fejlődési folyamat része, az ígéretes fiatal ügyvédek számára nyitott a lehetőség a fejlődésre, előre lépésre.”

Alexander Popp, a Schönherr nemzetközi ügyvezető partnere hozzátette: “Gera Dániel évek óta hozzájárul irodánk sikeréhez és fejlődéséhez. Nagy szerepe volt abban, hogy a Schönherr magyarországi munkajogi praxisa úgy fejlődjön, hogy az minden tekintetben megfeleljen az ügyfeleink változó igényeinek és az üzleti elvárásoknak. Ezen túlmenően kiváló vezetői képességekkel rendelkezik, kiemelten foglalkozik a csapat minden egyes tagjának személyes és szakmai fejlődésével. Örömmel üdvözlöm őt ebben az új szerepkörben, és további sok sikert kívánok neki.”