2024. január 1-jétől Sepsey Balázs, a Kinstellar Budapest energiajogi csoport partnere követi Ferenczi Kristófot irodavezető partnerként. Ferenczi Kristóf a Kinstellar nemzetközi cégvezető partnereként folytatja tovább a munkát.

Sepsey Balázs ügyvédjelöltként kezdte pályafutását a Linklaters nemzetközi ügyvédi iroda budapesti irodájában. A Linklaters-ből 2008-ban a közép-kelet európai irodák kiválásával megalakult a Kinstellar, ahol Balázs az energiajogi praxis tagjaként dolgozott tovább, majd 2021-ben a Kinstellar partnerévé nevezték ki. Szakterületén több mint 18 év tapasztalattal rendelkezik: hazai, regionális, valamint nemzetközi energiapiaci befektetések, projektek és tranzakciók terén szerzett kiemelkedő szaktudást. Szakterülete kiterjed az összetett energetikai M&A tranzakciókra, megújuló energia projektekre, konvencionális erőművi és energetikai infrastruktúra fejlesztési projektekre, villamos energia és földgáz kereskedelmi ügyletekre, uniós és magyar energiajogi szabályozási feladatokra. A határokon átnyúló energiaszektorbeli ügyekben is jelentős szerepet vállalt, és segíti a cég energiaszektorra specializálódott, nemzetközi jogi tanácsadói csapatának munkáját is. A vezető független jogi kiadók Balázst hosszú évek óta, mint szakterülete kiemelkedő specialistája tartják számon, például a Chambers Europe 2023-ban így értékelte: „Sepsey Balázs körültekintő és gyors szakember, aki érti ügyfelei problémáit.” (Chambers Europe, 2023)

Sepsey Balázs a Kinstellar budapesti irodája (Andrékó Ferenczi Kinstellar Ügyvédi Iroda) irodavezető partnereként a Kinstellar magyarországi tevékenységét fogja irányítani, az ügyfélkiszolgálás, az üzletfejlesztés és a csapatmenedzsment minden területét felügyeli.

„Meggyőződésem, hogy Balázs bizonyított vezetői kompetenciái, emberi kvalitásai, erős munkamorálja és példaértékű megközelítése eredményeként a Kinstellar budapesti irodájának nagyon sikeres vezetője lesz. Örülök, hogy egy ilyen kiváló szakember és elismert kollégám kezébe adhatom át a budapesti irodánk vezetését. A Kinstellar budapesti irodája hosszú évek óta a nemzetközi ügyvédi irodákat értékelő kiadványok (Legal500, Chambers and Partners, IFLR) által az első kategóriában (Tier 1) rangsorolt. Nagyon sok sikert kívánok Balázsnak az új feladatköréhez, és várom a közös munkánk folytatását immár új szerepben a jövő évtől”emeli ki Ferenczi Kristóf, a Kinstellar új nemzetközi cégvezető partnere.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy januártól átvehetem a Kinstellar budapesti irodája irodavezető partneri feladatait. Hálás vagyok a bizalomért, Kristóf és a partnerek támogatásáért. A budapesti irodánk kiváló csapatának irányítása kiváltság és nagy felelősség is egyúttal. Azon leszek, hogy tovább öregbítsem a sikereinket, folytatva ezáltal Ferenczi Kristóf, valamint Andrékó Csilla kitűnő hagyományát” mondja a kinevezéssel kapcsolatban Sepsey Balázs, a budapesti iroda új irodavezető partnere.