szakvizsga - "C" rész (alk, közig, TB, EU...)
Ha feltétlenül ötöst szeretnél, és még ráadásul azt is, hogy hátbaveregessenek akkor tanuld meg. Egyébként meg egyáltalán nem kell tudni.
sziasztok!
Az alábbi könyveim eladók!
Dr. Csink Lóránt - Alkotmányjog
Dr. Jeney Petra - Európai közösségi jog
A könyvek jó állapotúak,egyes részei alá vannak húzva.
Ár megegyezés szerint.
Sziasztok!
Munkajogból tud valaki könyvet ajánlani, amiből érdemes lenne tanulni? Másik kérdésem: ATES jegyzet mennyire hatályos?
Sziasztok,
én is érdeklődnék, hogy van-e valami változás az Ates jegyzet óta, mert én nem foglalkozom ezekkel a részekkel és jó lenne,ha csak azt kellene megtanulni!
Az Ates jegyzet 2013. januári.
Sziasztok!
Kedvezményes áron megvenném az alábbi két könyvet:
Trócsányi László - Schanda Balázs: Bevezetés az Alkotmányjogba 2010
Halmai Gábor - Tóth Gábor Attila: Emberi jogok
Ha valakinek meglenne, nem nagyon összefirkálva, aláhúzogatva, az kérem jelentkezzen!
Azt tudom, hogy januári, de valami a munkajogban is változott most augusztustól nem? Megint kevertek valamit a szabadsággal és még valamivel, megint meg kell nézni.
Én úgy láttam, h főként a bérpótlék és a távolléti díj számítása változott (ez érinti a szabadság alatti bér számítását) az Mt.-ben.
Egyébként ki jön szeptemberben vizsgázni? :)
Én megyek szeptember 13-án!
Én is 13.-án megyek!!
Sziasztok!
Én is segítséget szeretnék kérni Ates jegyzet ügyben, valaki el tudná küldeni a címemre csibisa@gmail.com.
Előre is köszönöm!
Szia,
hogy állsz a tanulással, én még csak az alkotmány-köziget nyúzom!
Anzsus,
én szept. 1-től leszek szabin, uh még igazából sehogy... Próbáltam az elmúlt 2-3 hétben átolvasni az anyagból amennyit csak tudok, hogy legalább képbe kerüljek valamennyire, mert egyetem óta ebben az anyagrészben szinte minden változott. Anno legalább már a Ket-et tanultam, de kb. ennyi.
Te munka mellett v már otthon tanulsz?
Sziasztok!Jön esetleg valaki szeptember 16-án írásbelizni, illetve 18-án szóbelizni?Az előttem szólóktól szeretném megkérdezni, Anzsus, sann, hogy miből készültök?Főleg Ates, vagy tv....?Írásbelire mit néztek át, ha esetleg ebből mentek:))
Neon megkaptad már a jegyzetet?Ha nem írj privit és elküldöm:)))
Szia, Sann, én megpróbálok szorítkozni az ates jegyzetre, munkából viszont meg kell néznem a tv-t,illetve alkotmányból elvolvastam még a tv-t, bár nem volt sok értelme!
Én otthon vagyok, mert van egy másfél éves kisfiam, csak az a gond, hogy nem nagyon van,aki vigyázzon rá, így mire este nekiállok, már inkább aludnék! Sajnos ezekkel a részekkel én sem foglalkoztam soha és az egyetem óta annyi minden megváltozott, hogy jobb,ha a régi emlékeimben sem keresgélek, mert egyszerűbb mindent újra tanulni!
Neked hányadik vizsgád? Nekem az utolsó, így nagyon jó lenne,ha sikerülne, mert már elegem van a tanulásból!
Kisskalmanka, én ates jegyzetet tanulom, nekem az is elég sok ilyen rövid idő alatt! Persze,ha van időd, akkor inkább tv-t tanulj,az a biztos! Nézdd vissza a fórumot, van egy freemail-es cím, ahol biztos találsz anyagokat az írásbelire!
Sziasztok!
A bizonyos Ates jegyzet igen komoly segítség lehet a felkészüléshez, olyan sokan kértétek előttem. Én is csatlakoznék: köszönettel venném, ha valaki nekem is átküldené. subsun04@yahoo.com
Köszönöm!
Sziasztok! El tudnátok küldeni nekem is az Ates féle jegyzetet? E-mail címem: drleberviola@gmail.com
Előre is köszönöm!
Szeptemberben megyek C részből. valakinek van EU-ból jó anyaga, ha van az alábbi e-mail címre küldje meg: sztepa.gyorgy@citromail.hu
Sziasztok! El tudja valaki küldeni nekem is az Ates-féle jegyzetet? Az email címem: jozsefkovacs06@gmail.com
Nagyon köszönöm a segítséget! Kovács József
ANZSUS, nekem is az utolsó vizsgám! El se merem hinni, hogy túl lehet rajta lenni egyszer.
Az Mt. szerintem is meg kell nézni, egyrészt a változások miatt, másrészt, elég vázlatos abból a jegyzet helyenként.
Nekem még nincs gyerekem, de nagyjából el tudom képzelni milyen nehéz lehet így készülni. Az előző szakvizsgákat is már baba mellett csináltad meg?
Szia sann, igen,mindegyiket a baba mellett, most sem lesz könnyebb!
Most kezdtem a munkajogot, sok időt elvesz,mire mindent elolvasok hozzá,remélem azért végig érek és lesz egy kis időm ismételni!
Te hogy állsz?
Én próbáltam mindegyik résznek kb. 60-70%-át elolvasni, tanulgatni az elmúlt kb. 1,5 hónapban esténként (a hétvégéimet sajnáltam :)). Most még egy pár napot nézem az EU-t. A szabi alatt lesz kb. 3-3 napom mindegyik anyagrészre + 3 nap ismétlés. Akkor tervezem memorizálni a dologkat, nekem az első elolvasásra még semmi se szokott megmaradni, viszont kell, hogy másodszorra már gyorsabban haladjak + meg is tudjam jegyezni.(remélem menni fog)
Még (vagy már csak) van 3 hetünk!
Akkor húzzunk bele!!!

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02