Sziasztok!
Én október 25-én megyek C-ből. A levelezésből látom, hogy van 2013-as kidolgozott jegyzet. El tudná küldeni valaki e-mailen a bhalasi@hotmail.com címre?
Előre is köszönöm a segítséget!
szakvizsga - "C" rész (alk, közig, TB, EU...)
Sziasztok!
Az "Ates-jegyzet" számomra is nagy segítség lenne.
El tudnátok küldeni nekem a gyorfya@gmail.com -ra?
Előre is köszönöm!
@habi77 @atesz2
ha látjátok (és figyelemesen olvassátok) a levelezést, akkor azt is láthatjátok, hogy megvan a forrás ahonnan le lehet tölteni...
Kedves Legalservice!
Igen, próbáltam már a közös e-mailt, eddig még rendszerhiba miatt nem tudtam belépni, ezért kérek segítséget.
Azért még próbálkozom.
Köszönettel
Sziasztok kedves fórumozók!
Én is szeretném a segítségeteket kérni, az Ates-féle jegyzetre lenne szükségem.
El tudná esetleg küldeni valaki erre az email-címre?
kemate@gmail.com
Előre is köszönöm!
Máté
Sziasztok!
Én is próbáltam a közös emailt, de nem sikerült belépnem, a freemailesen pedig nem találom az Ates jegyzetet, ezért kérem, hogy aki olvassa e sorokat, küldje el nekem az említett jegyzetet az email címemre: mofka@freemail.hu
Előre is ezer köszönet érte!!!
Sziasztok!
Én most kezdek neki a tanulásnak és akinek már van tapasztalata légyszi mondja már el, hogy ebből a híres Ates jegyzetből elég tanulni? Nézegettem őket és talán az mt nem olyan jó, de a többi eléggé alaposnak tűnt. Mi a tapasztalatotok, elég is? ( nem a színötösre megyek)
Másik kérdésem, hogy szerintetek három hét alatt fel lehet készülni? Szabin leszek végig, de ha az Ates nem elég, akkor nem tudom mihez kezdek, akkora az anyag!
Esetleg ötletek, hogy mire mennyi időt célszerű szánni?
(egyik területen sem vagyok otthon)
Köszi előre is a segítséget!
Sziasztok!
Én is szeretném a segítségeteket kérni, az Ates-féle jegyzetre lenne szükségem.
El tudná esetleg küldeni valaki erre az email-címre?
veresandy@gmail.com
Előre is köszönöm!
Andy
Eladó Jogi szakvizsga könyvek C modulhoz új állapotban, nincs kihúzva, nincs megtörve!
1)Dr. Rixer-Dr. Hoffmann-Dr. Szilvásy: Közigazgatási jog, Novissima Kiadó, 2011.
2)Dr. Dudás-Dr. Horváth: A régi és az új Munka törvénykönyve összehasonlítása – kiegészítve a továbbélő bírói gyakorlattal, Novissima Kiadó, 2012.
Ár: 2500 Ft/db
Személyes átvétel Budapesten a V. VI., XIII., II., III., XII. kerületekben a érdeklődni:
05209997556
bianka.mezey@gmail.com
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy járt-e valaki szakvizsga előkészítőre esetleg? Ha van valakinek ezzel kapcsolatos véleménye, tapasztalata, hálás lennék, ha megosztaná :)
Előre is köszi!
Sziasztok!
Én is belevágok a szakvizsgázásba, a C résszel tervezem kezdeni.
Láttam, hogy itt nagyon népszerű az Ates-féle jegyzet, ígyhát szeretném kérni, hogy küldjétek el nekem is!
Email-címem:
kapizsofia@gmail.com
Előre is köszönöm a segítséget!
Zsófi
Akinek hatályos alkotmány- és közigjog jogszabálygyűjteményre van szüksége, itt talál egyet:
A jelenlegi tételsor alapján készült, és érdemes elolvasni a technikai infókat a tárgy mezőben.
Sziasztok!
Én júniusban végeztem a szakvizsgával. A tanácsom:
Jogijogi: A szakvizsga felkészítő teljesen felesleges. Én nem voltam, és mindenből jelesre vizsgáztam. Szerintem pénz és időpazarlás.
Mindent meg kell tanulni, és ahhoz bőven elég a jogszabály, és C részből nagy segítség az ATES jegyzet, amiért ATESNEK millió hála, hogy közkincsé tette.
Hidd el annyi az anyag, hogy amit esetleg az előkészítőn hallanál, jegyzetelnél azt úgysem lenne időd mellé tanulni.
szkájvolker: Az ATES jegyzet nagyon jó, de azt Neked kell eldöntened miből készülsz. Vizsgabizottság függő, hogy kinek mi az elég. Én mellé olvasgattam a jogszabályokat, hogy az egészet átlássam. Mt, közig, TB ezekhez csak jogszabályokat tanultam, mert az amúgy sem olyan nagy terület, és így gyorsabban a végére jártam.
Az, hogy mennyi idő kell az egyéntől függ. Szerintem az arra elég, hogy a jegyzeteket jól megtanuld. Én 4 hetet tanultam rá, és az pont elég volt, de így is kellett rá fordítanom napi 16 órát minimum, és előtte azért átvettem már az EU-t egyszer a könyvből.
Mindenkinek sikeres felkészülést.
Sziasztok!
Segitsegeteket kernem az Ates fele jegyzet kapcsan.
Legyszives kuldjetek el nekem is.
Nagyon szepen koszonom elore is.
Az e-mail cinem: omboli.orsolya@gmail.com
Sziasztok,
c részre készülők vagy aki már túl van rajta, szükségem lenne a Híres ATES jegyzetre. Küldjétek el légyszi bereszter@gmail.com- ra. Köszi szépen
sziasztok,
akik már túl vagytok a c részen, milyen kérdésekkel találkoztatok a vizsgán? Nekem ez utolsó és bevallom az eddigi vizsgákhoz képest ez a rész a leginkább megfoghatatlan... főleg az alkotmány. Írjatok légyszi, hogy kérdések jöttek a bizottságtól, előre is köszi!
Sziasztok, egy technikai kérdésem lenne a nagy tanulás közepette: szóbelinél ugye délre kell menni a Szalay u. 16-ba, ahol közlik a vizsga pontos helyszínét? Köszi az infót.
Sziasztok!
Én is a híres ATES jegyzetre vadászom.:) Ha valakinek megvan, nagyon hálás lennék, ha elküldené nekem a kingjuci@gmail.com címre. Köszönöm szépen előre is és mindenkinek sok sikert!
Hatályos jogszabálygyűjtemények a szakvizsgához:
Alkotmányjog és közigazgatás
https://copy.com/lNXN9jpYSYoG
Munkajog és társadalombiztosítás
https://copy.com/nE1dver23koV
A jelenlegi tételsor alapján készültek. Érdemes elolvasni a technikai infókat a tárgy mezőben. Magángyűjtés, nem hivatalos.
Anzsus, sikerült nekem is ma :)))!
Aki még készül, a KIM-ben voltam, a következő kérdések voltak (amire emlékszem):
EU: bíróságról minden, összetétel, Törvényszék, melyik mikor jár el, mi a bírák megválasztásának kritériumai, főtanácsnokok stb. és a Cartesio ügy részletesen
ALK: jsz-ok hatályosulása, visszaható hatály, AB tagok megválasztása, ki lehet AB, önkormányzati önként vállalt feladat feltételei, önk. társulás, ket-ben bizonyítás eszközei, ált. eljárási határidő mennyi, lehet-e hosszabb, rövidebb, hatósági ellenőrzésnél mi a bizonyítás eszköze (jegyzőkönyv)
Munka: határidők a törvényben, szabadság kiadása, megváltása, elévülés a törvényben, felmondási tilalmak, hogy lehet igazolni a szolgálati időt.
Ennyi jut most eszembe. Ates jegyzetből tanultam nagyrészt + Mt., Alaptörvény, és próbáltam a változásokat a tövényekből követni. Ates-nek ezúton is köszönöm.
3-an voltunk, mindenkinek sikerült, uh van remény, tartsatok ki, menni fog!
Sann, nagyon gratulálok, miénk a megérdemelt pihenés, sok sikert a jövőben!
Kedves Fórumozók, Szakvizsgára készülők!
Akinek rendelkezésre áll az ATES - féle jegyzet a C részhez, legyen kedves és segítőkész és küldje meg a szilagyimonika85@gmail.com címre. Köszönöm nagyon előre is!!
Sziasztok!
Nekem is az Ates jegyzetre lenne szükségem, kérlek küldjétek el a baktijudit@freemail.hu e-mail címre, előre is köszönöm!
Az írásbeli kérdéseket hol találom, közig., alkotmányból megyek.
Sziasztok!
Alkotmányjog és közigazgatási jog I. és II. (Dialóg Campus Kiadó, 2011-es kiadások és
Bevezetés az alkotmányjogba (Hvgorac Kiadó, 2012-es kiadás), valamint
Az Európai Unió joga (Dialóg Campus Kiadó, 2011-es kiadás)szakvizsga könyveimet eladnám.
Email: bacardi1@freemail.hu
Csatlakozom azok táborához, akik az Ates-jegyzetet vadásszák. Szeretném, ha nekem is elküldené, akinek megvan: dr.vigh.edit@gmail.com. Köszönet és hála érte!

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02