Szia Imp!
„annyi sincs benned, hogy letedd a segged, aztán megtanuld az anyagot!”
Olvasd el figyelmesen, nem azt mondtam, hogy seggeld be, hanem vedd a fáradtságot, hogy felkészülj. Ha olyan szupertehetség vagy, akkor tán kellene tudni helyesen értelmezni.
A beseggeléssel én sem értek egyet, attól még nem lesz valaki jó szakember, sőt az elhivatottságot se tükrözi.
„Ezzel szemben aki képes arra, hogy a többség számára elérhetetlen célokat érjen el, annak hasznát lehet venni” - aha, a politikában nyilván remek ellenfele lennél bárkinek. A cél egyébként nem elérhetetlen, csak ismétlem, nem vetted a fáradtságot, hogy felkészülj. Így mondjuk igen, neked elérhetetlen volt. Nem vagy jogásznak való. Ezzel a "sztorival" (amiben egyébként szerintem a legfelháborítóbb, hogy te még jópofának is tartod, és büszkén meséled) pontosan azt erősítetted meg, amit már korábban is mondtam neked: nincs benned semmi alázat a szakma iránt. Ennyi. Lehet, azért adja neked a sors is a pofonokat, hogy kerüld el ezt a pályát messziről. Jobb lenne, ilyen hozzáállással szerintem jobb, ha nem képviseled senkinek az érdekeit. (mondom, kivéve a politikában, ott pont az ilyeneknek áll a zászló)
Csipke